Feedback

Бармен

04.07.2016 114
Робота бармена затребувана в клубах, ресторанах, барах, на приватних бенкетах і вечірках, курортах.
Професія бармена зародилася в США під час «золотої лихоманки», коли в магазинах стало прийнято огороджувати торгову зону від зони відпочинку. Тут можна було замовити їжу і прохолодні напої. Тоді і стали з'являтися перші коктейлі, а професія бармена виділятися в окреме мистецтво. У 1862 році в світ вийшла книга «Bartender's Guide», в якій містилися відомості про напої, рецепти приготування коктейлів, а також професійний кодекс барменів.
Сьогодні бармен не просто відповідальний за приготування коктейлів, це справжній шоумен, здатний завести публіку. Адже нерідко приготування коктейлю перетворюється в неймовірне уявлення. Для 100% успіху в цій справі всі рухи повинні виконуватися майже автоматично.
Бармени працюють протягом тривалої зміни або всю ніч, спілкуються з різними людьми, в тому числі конфліктними і непередбачуваними. Така робота вимагає відмінного здоров'я, тактовності, стресостійкості, акуратності, комунікабельності і впевненості в собі.


Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis



Цікаві статті

  • Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського ... 119

  • Кондитер

    Кондитер

    Кондитер - кухар, що спеціалізується на виготовленні солодких страв і страв. Кондитери затребувані в кафе і ресторанах, столових і на кондитерських ... 347

  • Пекар

    Пекар

    Пекар - фахівець з випікання хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів: хліба різних сортів, батонів, булок, калачів, ... 259

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в листопаді

Інформери на Ваш сайт