Feedback

Барист

04.07.2016 172
Можна працювати в ресторанах, барах, кав'ярнях, готелях і в різних організаціях, де подають каву. Бариста - в перекладі з італійської означає «бармен». І, дійсно, до того, як кава обігнала за популярністю інші напої, його приготуванням займався бармен. Пізніше барменів або операторів кава-машин стали називати бариста (слово запозичене і тому не відмінюється). Перш за все, барист повинен розбиратися в різних сортах кави: де і як вони ростуть, як збираються і обробляються. Ці знання дозволяють підбирати необхідний помол зерна і температуру його приготування. Зерно не повинно втратити смак і аромат.
Важливим обов'язком фахівця є вивчення рецептів приготування кави та кавових коктейлів. Наприклад, стандарт приготування еспрессо прописаний Національним Інститутом Італійського Еспрессо. Однак барист повинен не просто добре приготувати каву, але і приділити увагу обслуговуванню. Каву можна прикрасити, намалювати на молочній пінці яке-небудь зображення, подати особливим чином.


Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis



Цікаві статті

  • Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського ... 127

  • Кондитер

    Кондитер

    Кондитер - кухар, що спеціалізується на виготовленні солодких страв і страв. Кондитери затребувані в кафе і ресторанах, столових і на кондитерських ... 364

  • Пекар

    Пекар

    Пекар - фахівець з випікання хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів: хліба різних сортів, батонів, булок, калачів, ... 275

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в грудні

Інформери на Ваш сайт