Feedback

Друкар

24.06.2016 612

Видавництва, компанії, які надають поліграфічні послуги, рекламні агентства, друковані ЗМІ, приватні друковані майстерні, виробничі компанії.
Професія друкаря одна з найвідповідальніших у виробництві друкованої продукції: газет, журналів, каталогів, листівок, буклетів.
Друкар обслуговує друкарські машини. Роботи включають такі функції, як: мастило, очищення, контроль за процесом друку, усунення поточних неполадок, виявлення несправностей, здача в ремонт.
Також друкар займається підготовкою машини до друку, контролює якість процесу, здійснює постдрукові роботи - ламінування, порізку та ін.
У роботі друкаря потрібні посидючість, уважність, акуратність, високий рівень відповідальності. Не завадить стресостійкість та готовність до роботи в режимі багатозадачності.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День поліграфії України 2024, в якому знаходиться 18 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Верстальник

    Верстальник

    Верстальник в поліграфії - фахівець з верстки багатосторінкових видань - газет, журналів, книг, брошур, ... 1577

  • Журналіст

    Журналіст

    Журналіст - професіонал зі збору, обробці і масового розповсюдження інформації розважального або аналітичного характеру через засоби масової ... 1235

  • Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії - фахівець з вищою освітою, що займається виробництвом, управлінням, настроюванням і контролем роботи устаткування для ... 1226

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт