Feedback

Главный редактор

24.06.2016 428

Головні редактори затребуваний на всіх підприємствах, де потрібна підготовка і оформлення інформаційних матеріалів. Такими є: журнали, газети, радіо, телебачення, новинні сайти, інтернет-магазини та ін.
Головний редактор розробляє концепцію видання та контролює роботу команди відповідно до вибраного курсу. Редактор пише статті, коригує текстовий матеріал своїх підлеглих, розробляє рекомендації по вибору фотовмісту.
Оскільки головний редактор - це керівна посада, фахівець зобов'язаний виконувати такі функції: вести адміністративну роботу, затверджувати бюджет, підписувати важливі документи, укладати контракти, брати безпосередню участь у виборі підрядників, бути присутнім на різних заходах.
Як персонаж творчий, головний редактор повинен мати гарну творчу фантазію, і креативне мисленням, схильністю до письменництва, бути начитаним і освіченим. Як керівник - володіти аналітичним розумом і розвиненою інтуїцією, бути комунікабельним, уміти працювати в команді, бути готовим до стресових ситуацій, володіти винятковою грамотністю.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День поліграфії України 2024, в якому знаходиться 18 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Верстальник

    Верстальник

    Верстальник в поліграфії - фахівець з верстки багатосторінкових видань - газет, журналів, книг, брошур, ... 1590

  • Журналіст

    Журналіст

    Журналіст - професіонал зі збору, обробці і масового розповсюдження інформації розважального або аналітичного характеру через засоби масової ... 1245

  • Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії

    Інженер-технолог в поліграфії - фахівець з вищою освітою, що займається виробництвом, управлінням, настроюванням і контролем роботи устаткування для ... 1239

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт