Feedback

Комерційний директор

17.06.2016 672

Посада представлена ​​практично на всіх підприємствах, які в тій чи іншій мірі займаються комерцією. Діяльність комерційного директора включає в себе виконання великого кількість функцій. Перш за все, фахівець організовує просування товарів і послуг компанії на ринку. При цьому здійснюється формування і контроль каналів просування.
Посада представлена ​​практично на всіх підприємствах, які в тій чи іншій мірі займаються комерцією.
На діяльність комерційного директора покладається велика кількість функцій. Перш за все, фахівець курирує просування товарів і послуг компанії на ринку. При цьому здійснюється формування і контроль каналів просування. Спільно з фінансовим директором і директором з персоналу фахівець розробляє систему матеріальної і нематеріальної мотивації для співробітників компанії. Мета все та ж - підвищення продажів за рахунок особистої активності службовців. На плечах комерційного директора також - допомога в підборі персоналу, контроль роботи свого підрозділу, формування звітності, виконання плану продажів, проведення переговорів з ключовими клієнтами.
У професії важливими якостями є: відповідальність, пунктуальність, математичні здібності, аналітичне мислення, лідерські якості, комунікабельність, харизма.
Це дуже відповідальна робота. Відповідальність не тільки перед компанією, яка розвивається винятково за рахунок бюджетів, залучених відділом продажів, але і перед людьми, яких комерційний директор наймає в відділ продажів. Аморально наймати людей і, не вкладаючи в них необхідних професійних знань, вимагати досягнення результату. Дуже важливо підтримувати конкурентний рівень команди, розвиваючи її ефективними тренінгами.
Спільно з фінансовим директором і директором з персоналу фахівець розробляє систему матеріальної і нематеріальної мотивації для співробітників компанії. Мета все та ж - підвищення продажів за рахунок особистої активності службовців.
На плечах комерційного директора також - допомога в підборі персоналу, контроль роботи свого підрозділу, формування звітності, виконання плану продажів, проведення переговорів з ключовими клієнтами.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників торгівлі в Україні 2024, в якому знаходиться 28 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Банківський службовець

    Банківський службовець

    Банківський службовець - працівник банку з вищою економічною освітою, відповідальний за виконання банківський операцій: видачу кредитів, прийом вкладів, здійснення розрахунків ... 1047

  • Податковий інспектор

    Податковий інспектор

    Податковий інспектор це офіційний представник податкової інспекції, який займається виїзними перевірками, а також застосовує фінансові санкції по відношенню до ... 992

  • Трейдер

    Трейдер

    Трейдер - професіонал в області аналізу біржових і не біржових ринків, укладає угоди з метою отримання прибуток для себе або своїх ... 1657

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт