Feedback

Трейдер

23.06.2016 1647

Трейдери - це працівники товарних, фондових і валютних ринків, а також ринку дорогоцінних металів.
Робота трейдера - це безперервний процес, що полягає в здійсненні торгових операцій: купівля-продаж цінних паперів, фінансових активів, валюти. Мета завжди одна - витяг власного прибутку.
Щоб не помилитися в тій чи іншій угоді, трейдери аналізують графіки, вивчають статистичні дані, стежать за новинами, активно реагують на різні суспільні події.
Хорошому трейдеру притаманні такі якості, як: незалежність, впевненість в собі, посидючість, уважність, аналітичне мислення, розвинена інтуїція, стресостійкість.
Людина, що вибрала для себе професію трейдера повинна володіти в першу чергу терпінням і наполегливістю, бо успіхи не приходять самі по собі і відразу. Потрібно як губка вбирати в себе знання та досвід і робити висновки зі зроблених помилок. Живий розум і схильність до ризиків теж необхідні, хоча друге не має бути занадто сильно виражено. І звичайно, інтуїція - але це від бога.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників торгівлі в Україні 2024, в якому знаходиться 28 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Банківський службовець

    Банківський службовець

    Банківський службовець - працівник банку з вищою економічною освітою, відповідальний за виконання банківський операцій: видачу кредитів, прийом вкладів, здійснення розрахунків ... 1037

  • Податковий інспектор

    Податковий інспектор

    Податковий інспектор це офіційний представник податкової інспекції, який займається виїзними перевірками, а також застосовує фінансові санкції по відношенню до ... 981

  • Трейдер

    Трейдер

    Трейдер - професіонал в області аналізу біржових і не біржових ринків, укладає угоди з метою отримання прибуток для себе або своїх ... 1647

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт