Feedback

Логіст

17.06.2016 1888

Логіст відноситься до найбільш затребуваних професій в країнах з ринковою економікою. Закупівля сировини, виробництво готової продукції, передача оптовим або роздрібним покупцям - на кожному етапі необхідний раціональний погляд логіста.
Найчастіше, основним завданням логіста в організації - є укладання вигідних договорів з транспортними компаніями, відстеження місцезнаходження вантажів, своєчасне планування їх поставок.
Логіст повинен знати все про специфіку зберігання вантажів, фізичних можливостях складу, повинен враховувати собівартість і остаточну ціну продукції, бути здатним оцінити рентабельність складських запасів. Іноді логісти займаються митним оформленням.
Працьовитість, посидючість, уважність, аналітичний розум - обов'язкові якості логіста. У роботі допоможуть комунікабельність, активність, вміння передбачати результат.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників торгівлі в Україні 2024, в якому знаходиться 28 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Банківський службовець

    Банківський службовець

    Банківський службовець - працівник банку з вищою економічною освітою, відповідальний за виконання банківський операцій: видачу кредитів, прийом вкладів, здійснення розрахунків ... 1045

  • Податковий інспектор

    Податковий інспектор

    Податковий інспектор це офіційний представник податкової інспекції, який займається виїзними перевірками, а також застосовує фінансові санкції по відношенню до ... 991

  • Трейдер

    Трейдер

    Трейдер - професіонал в області аналізу біржових і не біржових ринків, укладає угоди з метою отримання прибуток для себе або своїх ... 1655

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт