Feedback

Стиліст

14.06.2016 596

Стилістів часто можна зустріти в салонах краси і перукарнях, фото- і кіностудіях, ЗМІ, на виставках і різних шоу-проектах. Багато стилісти займаються приватною практикою. «Зустрічають по одягу ...», говорить відома народна мудрість. І, дійсно, одяг і образ людини - його візитна картка. У 21 столітті актуальність даного питання зросла в кілька разів. А, відповідно, і професія стиліста стала затребуваною. До стилістам звертаються за створенням яскравого і гармонійного образу, який би допоміг приховати недоліки зовнішності і підкреслити достоїнства. Перед створенням індивідуального образу стиліст вивчає особливості зовнішності клієнта, сферу його діяльності і риси характеру. Потім опрацьовує базовий гардероб, визначає зачіску, макіяж і аксесуари. Іноді стиліст відпрацьовує з клієнтом новий стиль поведінки, ходу і навіть міміку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день лікаря 2024, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог допомагає пацієнтам зміцнити здоров'я і значно поліпшити самопочуття за допомогою правильно підібраного харчування, а також режиму прийому ... 1657

  • Косметолог

    Косметолог

    Косметолог допомагає виправити естетичні недоліки шкіри за допомогою спеціальних препаратів або професійного ... 1508

  • Майстер манікюру

    Майстер манікюру

    Майстер манікюру (манікюрниця) пропонує послуги по догляду за шкірою рук і ... 5850

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт