Feedback

Лікар-дієтолог

15.06.2016 1658

Лікарі-дієтологи затребувані в медичних багатопрофільних центрах, поліклініках, лікарнях, центрах, що спеціалізуються на схудненні, тонус-клубах, спортивних організаціях. Багато лікарі-дієтологи, які досягли певного рівня, займаються приватною практикою.
Обов'язки лікаря-дієтолога безпосередньо залежать від місця його роботи. У лікарнях і санаторіях дієтологи відповідають за харчування пацієнтів. На основі діагнозу складається відповідна дієта на кілька днів. Дієтолог контролює склад і процес приготування, спосіб зберігання їжі.
У спеціалізованих клініках дієтологи консультують пацієнтів з вибору дієти в залежності від цілей. У спортивних клубах дієтологи допомагають спортсменам і тренерам в організації правильного харчування для досягнення спортивного результату або певного рельєфу м'язів.
Як і для будь-якого лікаря, дієтолога важливо мати почуття відповідальності і співчуття перед пацієнтом. У роботі допоможе комунікабельність, доброзичливість, акуратність, націленість на результат.
«Дієтолог - вкрай позитивна професія. Так приємно бачити, коли слідом за мамою в родині починають харчуватися з розумом і домочадці, як вони позбавляються від хронічних захворювань, причому на перший погляд, навіть не докладаючи для цього особливих зусиль. Між іншим, якщо в якомусь соціальному колі навіть одна людина встає на правильний шлях, знижує вагу, то з плином часу до нього приєднуються і інші: друзі, родичі, знайомі ».

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день лікаря 2024, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог

    Лікар-дієтолог допомагає пацієнтам зміцнити здоров'я і значно поліпшити самопочуття за допомогою правильно підібраного харчування, а також режиму прийому ... 1658

  • Косметолог

    Косметолог

    Косметолог допомагає виправити естетичні недоліки шкіри за допомогою спеціальних препаратів або професійного ... 1508

  • Майстер манікюру

    Майстер манікюру

    Майстер манікюру (манікюрниця) пропонує послуги по догляду за шкірою рук і ... 5861

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт