Feedback

Що подарувати синові на 18 років?

04.09.2014 3546

Повноліття сина - особлива дата. Цього дня юнак-підліток остаточно прощається з дитинством і робить упевнений крок назустріч світу дорослих. Юнак на порозі свого 18-річчя, залишаючись дитиною в душі, вже повний мріянь і нереалізованих ідей, пов'язаних зі своїм майбутнім. Тому подарунок синові на 18 років, так або інакше, має бути пов'язаний з визнанням його статусу дорослого чоловіка і втіленням його мрії. У цій статті ми пропонуємо декілька варіацій святкування повноліття.

Синові 18 років - тепер він чоловік!

Не варто думати, що участь батьків у святкуванні повноліття сина повинна обмежитися виключно фінансовими вкладеннями і вибором презенту. Добре б облаштувати увесь цей день для тепер уже дорослого сина так, щоб він запам'ятався однією суцільною казкою. Уранці за сніданком в крузі сім'ї можна урочисто вручити красиво оформлений і дотепно складений диплом про визнання сина дорослим і зобов'язанням не втручатися в його особисте життя. Впродовж дня необхідно покращувати настрій іменинника різними прикольними подарунками, готуючи його до вечірнього банкету і вручення основного подарунка. Прикольним подарунком для сина в день повноліття може стати «Набір справжнього чоловіка» - цеглина, яка буде покладена в основу будинку, лопата для посадки дерева і сорочечка, в яку він одягне свого майбутнього сина. Веселощі іменинника і захват його друзів викличе пляшка віскі з прикріпленою соскою і написом «Перша, подарована мамою». На святкування в колі друзів і родичів можна узяти спеціально виготовлену фотокнигу з різними моментами життя сина від народження до повноліття і забавними коментарями під фотографіями. У цій же книзі можна передбачити місце, де кожен з гостей зможе залишити коментар до будь-якого фото або особисте побажання іменинникові.

Час дарувати подарунки Головний подарунок завжди є результатом багатоденних роздумів батьків на тему «Що подарувати синові на повноліття»? Найкращим варіантом є втілення якої-небудь заповітної мрії сина.

Нині практично усі молоді люди мають ноутбук або комп'ютер, нетбук| або КПК, смартфон або iPhon і інші новомодні гаджети - чимось подібним їх складно здивувати. Навіть якщо на даний момент син мріє про iPhon 4S, через півроку або рік він про нього вже і не згадає, а подарунок на повноліття повинен відобразитися в пам'яті на усе життя, що залишилося.

Якщо він серйозно займається вокалом і навіть є солістом в створеній їм групі - піднесіть йому в якості подарунка зустріну із звукорежисером і запис першого синглу або домашню звукозаписну студію. Висококласний якісний музичний інструмент стане відмінним подарунком, якщо син - один з музикантів цієї групи.

Сина-меломана приведуть в захват квитки на концерт його улюбленого виконавця і оплата поїздки. Виконавці зі світовими іменами зазвичай не гастролюють по всій країні, а дають парі концертів в столиці. Поїздка з кращим другом в столицю на шоу світового класу - що може бути краще такого подарунка на повноліття?

Якщо подорожі по країні для сина не в дивину, можна піднести йому в подарунок тур по Європі або поїздку в якусь конкретну країну. Проплачений сертифікат на подорож злодій час канікул стане відповідним подарунком, якщо день народження молодої людини доводиться на самий розпал навчального року.

Батькам раціонально мислячого і не по роках практичного сина досить легко знайти оптимальний варіант подарунка. Для такої молодої людини ідеальним подарунком стане іменний рахунок у банку з невеликим стартовим капіталом і фірмова ручка «Parker|» в якості символу майбутньої успішної кар'єри.

Багато молодих людей в цьому віці упевнені, що в недалекому майбутньому вони стануть власниками автомобілів. Самий час допомогти синові зробити крок на шляху мрії - проплатити| йому курси водіння автомобіля. Звичайно, автомобіль на 18-річчя - мрія будь-якого хлопця, але якщо фінансові можливості сім'ї обмежені, курси водіння стануть не просто довгожданим подарунком, але і хорошим стимулом до самостійного втілення своєї мрії.

У будь-якому випадку батькам не варто забувати, що головне в день повноліття сина - не подарунок як матеріальний еквівалент любові. Головне - це сама любов до цього дорослого чоловіка, який якихось 18 років тому став повноправним членом сім'ї.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 18 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

  • Що подарувати дівчині на 18 років?

    Що подарувати дівчині на 18 років?

    Ця дата в житті кожного юного спокусника особлива: тільки учора - весела і безтурботна дівчинка, і ось настало повноліття. Вік рожевих мріянь і великих запитів - і це не є чим те поганим або надмірним. Турбує тільки питання: що подарувати дівчині на 18 років, у якої або вже є ... 2183

  • Що подарувати синові на 18 років?

    Що подарувати синові на 18 років?

    Повноліття сина - особлива дата. Цього дня юнак-підліток остаточно прощається з дитинством і робить упевнений крок назустріч світу дорослих. Юнак на порозі свого 18-річчя, залишаючись дитиною в душі, вже повний мріянь і нереалізованих ідей, пов'язаних зі своїм майбутнім. ... 3545

  • Подарунок дівчині на 18 років?

    Подарунок дівчині на 18 років?

    Ця дата в житті кожного юного спокусника особлива: тільки учора - весела і безтурботна дівчинка, і ось настало повноліття. Вік рожевих мріянь і великих запитів - і це не є чим те поганим або надмірним. Турбує тільки питання: що подарувати дівчині на 18 років, у якої або вже є ... 9068

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт