Feedback

Що можна подарувати дівчинці на 9 років?

04.09.2014 2750

Сучасні дітлахи випереджають наші думки і вгадують наші вчинки ще швидше, ніж ми встигаємо схаменутися. Що можна подарувати дівчинці на 9 років? Тим більше, що юні феї нині досить розпещені: і гаджети у них є, і одяг модний, і день народження відзначають в дорогих ресторанах. Словом, завдання не з легких. Але вже ми - то знаємо, як її вирішити.
Що можна подарувати дівчинці на 10 років?

Дівчата люблять фантики

І цей факт підтверджується багаторазово. Звичайно, йдеться не про обгортках від цукерок, а про самих шурхотить вкусняшку. Щоб вразити маленьку ласуна, достатньо звернутися в одну з кав'ярень і попросити приготувати цукерки на замовлення. Нехай це будуть мармеладки і лукум, а не один шоколад. Сьогодні модно навіть додавати моркву, лимон та інші вітамінні плоди до складу патоки.

Кожна з цукерочок може бути виготовлена ​​у вигляді букви, щоб разом склалося побажання або її ім'я. Також легко замовити в подарунок дівчинці на 9 років торт, тим самим полегшивши завдання батькам (організаторам свята, словом). У прикрасі і начинці може переважати ніжний рожевий відтінок, сам торт - повторювати образи мультяшних героїнь або популярних іграшок. Або навіть айфона п'ятої моделі - поки батьки не погодяться подарувати оригінальний еквівалент.

Іграшки ніхто не відміняв?

Звичайно, адже вона ще дитина. Але іграшки теж треба підбирати з розумом: на місце ляльок і розвиваючих інтерактивних книжечок приходять настільні ігри для майбутніх менеджерів. М'які іграшки нікуди не поділися: можна подарувати величезного плюшевого ведмедика, або замовити букет з м'яких іграшок. Ось вже точно довговічний подарунок, та ще й замінник квітів на дитячому святі.

До іграшок можна віднести і картриджі для ігрової приставки або диски з комп'ютерними іграми. Тут важливо врахувати два фактори: диск повинен бути ліцензійним і гра повинна точно сподобатися іменинниці, так що краще розвідати ситуацію заздалегідь.

Оригінальні ідеї подарунків

А ось що пропонується подарувати дівчинці, виходячи не стільки з досвіду поколінь, скільки з модних тенденцій нашого часу. Словом, що актуально?

Замість косметики або спортивних товарів (або повсякденного одягу) краще подарувати сертифікат на їх придбання. Дитина росте, і точно вгадати розміри, а також переваги і потреби дуже складно. Бути може, у неї алергія на цей шампунь або їй не подобається цей колір. У 10 років дівчинка цілком самостійно (що правда, в компанії мами) здатна зробити вибір в магазині.

Скарбничка з грошима. Цей подарунок завжди буде актуальним для дитини, якщо скарбничка виконана оригінально. Нехай це буде «хрюшка» hand made або витончена скляна трубочка з валютною купюрою всередині - перша серйозна інвестиція.

Дарувати прикраси дівчаткам прийнято в будь-якому віці. Зараз дуже актуальні браслети Pandora. Навіть якщо у неї такий вже є, достатньо прикупити одну намистину і нанизати її до всіх інших.

Напевно, у неї є сучасні гаджети - смартфон, планшет або ноутбук. Подаруйте аксесуари до них. Стильні рожеві навушники, чохол або килимок для миші ніколи не бувають зайвими.

Небезпечно, але дуже хочеться!

Дівчата мріють про домашніх тварин. А у їхніх батьків ця тема викликає круглі від жаху очі. Але якщо сім'я стражденно прийняла рішення завести кошеня / цуценятко, це буде найкращий сюрприз для іменинниці.

Слід віднестися обережно і до покупки дуже дорогих подарунків без узгодження з батьками. Тому вибираючи подарунок для 10 річної дівчинки, розраховуйте на конкретну суму заздалегідь.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 10 річчям на ювілей, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

  • Що можна подарувати дівчинці на 9 років?

    Що можна подарувати дівчинці на 9 років?

    Сучасні дітлахи випереджають наші думки і вгадують наші вчинки ще швидше, ніж ми встигаємо схаменутися. Що можна подарувати дівчинці на 9 років? Тим більше, що юні феї нині досить розпещені: і гаджети у них є, і одяг модний, і день народження відзначають в дорогих ресторанах. ... 2748

  • Що подарувати дівчинці на 10 років на день народження?

    Що подарувати дівчинці на 10 років на день народження?

    Коли у маленької принцеси наближається чергове свято, у всьому королівстві починаються цілком обгрунтовані хвилювання. Так що якщо ви вже задумалися, що подарувати дівчинці на 10 років, пора прочитати цю статтю і звірити ваші припущення з нашими ... 2879

  • Традиції дня рожденья

    Традиції дня рожденья

    День Народження - це дуже особисте свято, його по праву можна назвати самим головним у житті будь-якої людини, так як саме в цей день і відзначається початок його ... 1483

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт