Feedback

Що можна подарувати дівчині просто так?

04.09.2014 1807

Коли поруч знаходиться кохана людина, краща подруга або просто красива дівчина, її хочеться балувати щохвилини. Дарувати всякі дрібниці, а час від часу і серйозні речі. І поки справа не дійшла до золотого обручку, хочеться дізнатися : що можна подарувати дівчині просто так, від душі?
Цукерково -букетний період

Навіть якщо між вами ще нічого не зав'язалося, крім міцних дружніх відносин, можна здивувати її, піднісши не простий букет з трьох червоних троянд, але справжній флористичний шедевр. Так і поступите : зверніться за допомогою до професіоналів і позначте задачу. Букет вийде простеньким і одночасно душевним, от тільки заплатити за нього готуйтеся гідну ціну.

А ще дівчата люблять солодощі, і це факт. Оскільки зараз популярні шоколадні фігурки, можна замовити листівку у вигляді плитки шоколаду її улюбленого сорту, додати туди спеції і горішки і вручити. Або купити коробку цукерок ручної роботи, від мармеладу і грильяжу до ганаша, трюфеля і зефіру.

Красиві штучки

А ще подарунок дівчині « просто так » має на увазі згоду з її смаками. Адже дарувати те, що не потрібно вам - значить, проявити неповагу. А ось витратити годинку-другу на пошуки сумочки чи намиста її улюбленого м'ятного ( коралового, лимонного, бордового - навчайте всі ці прикметники ) кольору буде справжнім подвигом.

Плюшеві м'які іграшки - напевно, найпопулярніший повсякденний презент після магнітиків та листівок. Виберіть необов'язково ведмедя, але ту тваринку, з якою асоціюєтеся ви один у одного і піднесіть подарунок з ноткою гумору.

Увага понад усе

Адже заради цього ви і підбирали подарунок? Значить, будьте готові заздалегідь почути дівчину і запам'ятати (а то і записати ), чого б їй хотілося. Може, вона жадібними очима пожирає на вітрині вподобаний шарфик вже битий місяць - так станьте її рятівником.

А ще доведено: якщо подаруєте дівчині те, чого так пристрасно хотіла б її подруга чи суперниця, то завоюєте її серце в три рази швидше. Як ви не знаєте точний відтінок нової губної помади, яку рекламує ця стерва Ферджі? Ох, ну що ж, даруйте сертифікат на покупку в магазині елітної косметики. А там ваша подруга сама розбереться, але головне - героєм все одно вийдете ви.

І ось наостанок ще кілька милих ідей:

Домашня тварина - з категорії приголомшливих сюрпризів, здатних змінити її життя. Або вашу : хтось же має врешті вигулювати нещасного чихуахуа.

Hand made. Зрозуміло, вашими руками. Не вмієте пекти кексики і в'язати шкарпетки? У вас є рівно 24 години, щоб навчитися.

Аксесуари до її смартфону / планшету / ноутбука. Сучасно, практично і гідно уваги.

Подарунок - сюрприз: пісня під гітару під її балконом, політ на повітряній кулі або катання на вашій особистій яхті. В останньому випадку шанси різко зростуть.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення жінкам на ювілей, в якому знаходиться 31 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

  • Чи можна дарувати фотографії

    Чи можна дарувати фотографії

    Відповідно до правил етикету, фотографії в якості подарунка вважаються ознакою поганого тону, особливо які зображують дарувальника. Ідеальний вихід з такої ситуації - у відповідь подарувати дарувальнику свою фотографію. Так вчинити можуть, мабуть, тільки пари, в інших ... 3050

  • Що можна подарувати дівчині просто так?

    Що можна подарувати дівчині просто так?

    Коли поруч знаходиться кохана людина, краща подруга або просто красива дівчина, її хочеться балувати щохвилини. Дарувати всякі дрібниці, а час від часу і серйозні речі. І поки справа не дійшла до золотого обручку, хочеться дізнатися : що можна подарувати дівчині просто так, ... 1806

  • Поради щодо вибору подарунка дівчині на день народження

    Поради щодо вибору подарунка дівчині на день народження

    До вибору подарунка для коханої дівчини потрібно підходити ... 1542

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт