Що можна подарувати дівчині просто так?

Коли поруч знаходиться кохана людина, краща подруга або просто красива дівчина, її хочеться балувати щохвилини. Дарувати всякі дрібниці, а час від часу і серйозні речі. І поки справа не дійшла до золотого обручку, хочеться дізнатися : що можна подарувати дівчині просто так, від душі?
Цукерково -букетний період

Навіть якщо між вами ще нічого не зав'язалося, крім міцних дружніх відносин, можна здивувати її, піднісши не простий букет з трьох червоних троянд, але справжній флористичний шедевр. Так і поступите : зверніться за допомогою до професіоналів і позначте задачу. Букет вийде простеньким і одночасно душевним, от тільки заплатити за нього готуйтеся гідну ціну.

А ще дівчата люблять солодощі, і це факт. Оскільки зараз популярні шоколадні фігурки, можна замовити листівку у вигляді плитки шоколаду її улюбленого сорту, додати туди спеції і горішки і вручити. Або купити коробку цукерок ручної роботи, від мармеладу і грильяжу до ганаша, трюфеля і зефіру.

Красиві штучки

А ще подарунок дівчині « просто так » має на увазі згоду з її смаками. Адже дарувати те, що не потрібно вам - значить, проявити неповагу. А ось витратити годинку-другу на пошуки сумочки чи намиста її улюбленого м'ятного ( коралового, лимонного, бордового - навчайте всі ці прикметники ) кольору буде справжнім подвигом.

Плюшеві м'які іграшки - напевно, найпопулярніший повсякденний презент після магнітиків та листівок. Виберіть необов'язково ведмедя, але ту тваринку, з якою асоціюєтеся ви один у одного і піднесіть подарунок з ноткою гумору.

Увага понад усе

Адже заради цього ви і підбирали подарунок? Значить, будьте готові заздалегідь почути дівчину і запам'ятати (а то і записати ), чого б їй хотілося. Може, вона жадібними очима пожирає на вітрині вподобаний шарфик вже битий місяць - так станьте її рятівником.

А ще доведено: якщо подаруєте дівчині те, чого так пристрасно хотіла б її подруга чи суперниця, то завоюєте її серце в три рази швидше. Як ви не знаєте точний відтінок нової губної помади, яку рекламує ця стерва Ферджі? Ох, ну що ж, даруйте сертифікат на покупку в магазині елітної косметики. А там ваша подруга сама розбереться, але головне - героєм все одно вийдете ви.

І ось наостанок ще кілька милих ідей:

Домашня тварина - з категорії приголомшливих сюрпризів, здатних змінити її життя. Або вашу : хтось же має врешті вигулювати нещасного чихуахуа.

Hand made. Зрозуміло, вашими руками. Не вмієте пекти кексики і в'язати шкарпетки? У вас є рівно 24 години, щоб навчитися.

Аксесуари до її смартфону / планшету / ноутбука. Сучасно, практично і гідно уваги.

Подарунок - сюрприз: пісня під гітару під її балконом, політ на повітряній кулі або катання на вашій особистій яхті. В останньому випадку шанси різко зростуть.
За матеріалами: Привіталка


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua