Feedback

Що подарувати дівчинці на 10 років на день народження?

08.04.2014 2891

Коли у маленької принцеси наближається чергове свято, у всьому королівстві починаються цілком обгрунтовані хвилювання. Так що якщо ви вже задумалися, що подарувати дівчинці на 10 років, пора прочитати цю статтю і звірити ваші припущення з нашими пропозиціями.

Подарунок із серії іграшок

Хоч вона вже вважає себе дорослою дівчинкою, все одно ні за що не відмовиться від них. І нехай ляльки барбі і будиночки для них поступово відходять на другий план, є іграшки для підліткового віку. Хочете побалувати дитини - тоді вибирайте щось на кшталт:

М'які іграшки актуальні взагалі в будь-якому віці. Чим більше і м'якше ведмідь, ніж людяніше у нього морда і сумніше погляд, тим крутіше він вважається.

Книжки із серії «Енциклопедія для дівчаток » або « Плетіння з бісеру ». Начебто іграшки, а ніби і корисне, розвиваюче заняття.

Йо -йо або інші модні в цей час забави. Тут не обійтися без спостереження за її однолітками: зауважте, що є у них, і чого досі немає у неї.

Скейтборд або роликові ковзани. Це відмінна іграшка і в той же час ознака статусу серед підлітків. Заодно дозволяє не засиджуватися на місці.

Ігри на диску на комп'ютер - у цьому віці цікаво проходити квести, створювати своїх персонажів, грати в стиліста.

Зайдіть в будь-який магазин іграшок та зверніть увагу на відділ «новинки ». Як правило тут зібрані кращі пропозиції, і хоч доведеться витратитися, зате дитина про них теж знає і буде в захваті отримати що-небудь. Подарунок дівчинці на день народження 12 років легко вибрати тут: настільні ігри або конструктор Лего, підлогова гра Твістер або інші головоломки.

Подарунок маленькій леді

Вона вже уявляє з себе кокетку, і звичайно ж буде щаслива, якщо ви з цим погодитеся. Піднесіть їй на день народження новий наряд, от тільки від пишних суконь з рюшиками вже пора відмовлятися. Дозвольте їй вибрати справжнє коктейльне плаття і туфлі -балетки до нього (каблуки на високій платформі поки носити зарано, але якщо вона погодиться на 3-5 см, то можна).

Також в якості подарунка можна відвести її до сілісту: нехай підбере нову зачіску, можливо, навіть дозволить обрізати чубок і зробити мелірування. Ні крутіше подарунка для підлітка, ніж нова вдала стрижка і кілька аксесуарів на додачу. До речі, про дитячій косметиці: багато фірм пропонують набори, в які, начебто і входять такі речі, як тіні і помада, але всі вони гіпоалергенні і не містять занадто яскравих пігментів. Сюди можуть входити гель для душу, шампунь, крем під смачними фруктовими ароматами, а також блиск для губ зі «смаком ».

Подарунок продвинутій дівчині

Вона знає про техніку, електроніці і всяких девайсах більше вас і, з вашої точки зору, навіть більше Білла Гейтса. Тому на будь-яку пропозицію купити « ось цей телефон з кнопочками » або « ось цей ноутбук у чорному кольорі» вона презирливо морщить носик. Дозвольте їй самій вибрати собі «іграшку» в це свято, тільки строго позначте рамки. Скажіть, наприклад, що у вас є рівно така то сума (скажіть чесно, діти розуміють правду і цінують щирість), і ви готові витратити її в цьому магазині.

Дівчинка може вибрати в подарунок плеєр типу айпод, а може і навушники до вже наявного. Клавіатура або мишка, чохол на телефон, все це безперечно має властивість застарівати і потребує оновлення. Ось тільки не допускайте такої помилки «Навіщо тобі це потрібно? Який від цього толк» - дитина може і сам толком не пояснити, але замкнеться і в кращому випадку вважатиме вас жаднюгою або недалеким « предком ».

Також ні в якому разі не можна карати за погане навчання поганим подарунком або зовсім його відсутністю. Пам'ятайте: це свято раз в році, і він вимагає незабутніх вражень.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 10 річчям на ювілей, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Що можна подарувати дівчинці на 9 років?

    Що можна подарувати дівчинці на 9 років?

    Сучасні дітлахи випереджають наші думки і вгадують наші вчинки ще швидше, ніж ми встигаємо схаменутися. Що можна подарувати дівчинці на 9 років? Тим більше, що юні феї нині досить розпещені: і гаджети у них є, і одяг модний, і день народження відзначають в дорогих ресторанах. ... 2758

  • Що подарувати дівчинці на 10 років на день народження?

    Що подарувати дівчинці на 10 років на день народження?

    Коли у маленької принцеси наближається чергове свято, у всьому королівстві починаються цілком обгрунтовані хвилювання. Так що якщо ви вже задумалися, що подарувати дівчинці на 10 років, пора прочитати цю статтю і звірити ваші припущення з нашими ... 2887

  • Традиції дня рожденья

    Традиції дня рожденья

    День Народження - це дуже особисте свято, його по праву можна назвати самим головним у житті будь-якої людини, так як саме в цей день і відзначається початок його ... 1492

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт