Feedback

Як відсвяткувати останній дзвоник

18.09.2013 4633

1. Відправляйтеся разом з однокласниками, вчителями та класним керівником у невелику подорож. Сонце, вітер, музика, танці, спілкування в теплій обстановці з людьми, практично стали вам рідними за роки навчання в школі, створять неповторний настрій. Подбайте про організацію прогулянки заздалегідь, адже в цей день охочих покататися може бути більше, ніж вільних рейсів.
2. Зберіться на автобусну екскурсію в цікаве, красиве місто. Врахуйте, що воно не повинно знаходитися далеко від місця вашого проживання, щоб дорога не зайняла багато часу. Дорогою ще більше здружитесь оскільки будете спілкуватися, співати, жартувати. По приїзді в місто постарайтеся відвідати і місцеві визначні пам'ятки, і місце, де можна провести розважальний захід. Це може бути кафе, парк розваг. Тут організаційних моментів декілька: вибрати місце екскурсії, підібрати програму її проведення, подбати про транспорт.
3. Відсвяткуйте останній дзвінок на природі. Це можна зробити в різних масштабах. Наприклад, зібратися на пікнік з активними та веселими іграми або орендувати будиночок на базі відпочинку. Важливими атрибутами такої вечірки є шашлики, танці та командні ігри.
4. Можна провести в школі після виступу директора школи, завуча та вчителів. У школіі теж можна весело і оригінально провести час. Наприклад, зібратися всім класом, випити чаю з пирогами, згадати найяскравіші і найбільш пам'ятні моменти за час навчання. Непоганим доповненням буде тематичний квест. Завдання в грі повинні бути пов'язані або зі шкільною програмою, або з особистостями ваших однокласників. Цей варіант практично не вимагає матеріальних витрат. Зате тут дуже важлива підготовка, адже потрібно придумати дійсно цікаві завдання. Крім того, заздалегідь узгодьте з адміністрацією школи можливість використання для гри всієї будівлі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на останній дзвоник 2023, в якому знаходиться 103 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Коли останній дзвоник 2021?

    Коли останній дзвоник 2021?

    Останній дзвоник 2021: коли та як проходитиме в умовах карантину Останній дзвоник цього тижня пролунає в багатьох школах. Але також є школи, в яких свято останнього дзвоника відбудеться в понеділок, 31 ... 695

  • Останній дзвоник 2019

    Останній дзвоник 2019

    Останній дзвоник – це день, коли учні до осені прощаються зі шкільною формою, ... 4122

  • Коли останній дзвінок-2018 в Україні, дата

    Коли останній дзвінок-2018 в Україні, дата

    Останній дзвоник в Україні у 2018 році традиційно пройде в останню п'ятницю весни. Та це ще далеко не кінець шкільного життя в цьому році. Про основні дати, які чекають на школярів у травні-червні, читайте ... 4372

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт