Feedback

Поради щодо вибору подарунка дівчині на день народження

24.03.2014 1547

До вибору подарунка для коханої дівчини потрібно підходити серйозно. Продумайте не тільки сам подарунок, а й спосіб його вручення. Дівчина обов'язково повинна отримати приємне враження від самого подарунка і від антуражу, яким він обставлений.

Якщо в день народження вашої дівчини ви будете перебувати далеко від неї, то вас виручить кур'єрська служба. Ви можете купити подарунок завчасно, залишити його в офісі кур'єрської служби, а вручать його вашій дівчині в зазначений вами день і годину.

Дуже допоможе при виборі подарунка, якщо ви заздалегідь дізнаєтеся, що необхідно іменинниці. Дізнатися це можна, якщо уважно її слухати, зазвичай дівчата озвучують свої матеріальні бажання. Зверніть увагу , на чому затримується її погляд в магазинах або у вітрин. Або ви можете з'ясувати у її подруг, який подарунок їй хотілося б отримати на день народження.

Незмінне і необхідний додаток до подарунка - це квіти . Сам букет не може стати подарунком , він тільки його супроводжує . Квіти потрібно вибирати у відповідності зі смаком дівчини. Обов'язково даруєте букет , а не одну трояндочку . Можна помістити в букет листівку або записку з ніжними словами.

Якщо ви зовсім вже не можете визначитися з подарунком , то піднесіть дівчині ювелірну прикрасу. Золото є універсальним подарунком. Щоб не помилитися , вибирайте прикраси або без каменів , або з фіанітів. Ці камені є нейтральними і підходять абсолютно всім.

Головне при виборі подарунка для коханої дівчини - це любов і зацікавленість . Тоді вам дійсно вдасться підібрати такий подарунок , якому вона , безсумнівно , зрадіє .

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення жінкам на ювілей, в якому знаходиться 31 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Чи можна дарувати фотографії

    Чи можна дарувати фотографії

    Відповідно до правил етикету, фотографії в якості подарунка вважаються ознакою поганого тону, особливо які зображують дарувальника. Ідеальний вихід з такої ситуації - у відповідь подарувати дарувальнику свою фотографію. Так вчинити можуть, мабуть, тільки пари, в інших ... 3079

  • Що можна подарувати дівчині просто так?

    Що можна подарувати дівчині просто так?

    Коли поруч знаходиться кохана людина, краща подруга або просто красива дівчина, її хочеться балувати щохвилини. Дарувати всякі дрібниці, а час від часу і серйозні речі. І поки справа не дійшла до золотого обручку, хочеться дізнатися : що можна подарувати дівчині просто так, ... 1815

  • Поради щодо вибору подарунка дівчині на день народження

    Поради щодо вибору подарунка дівчині на день народження

    До вибору подарунка для коханої дівчини потрібно підходити ... 1545

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт