Feedback

Конкурси для дорослих на день народження

17.02.2014 2899

Для проведення цього конкурсу знадобляться вилки і тонкі мотузочки або міцні нитки.

Для участі запрошують кілька пар. До пояса кожного учасника ззаду прив'язують вилку так, щоб вона звисала приблизно до колін. Потім учасники встають попарно обличчям один до одного і намагаються зачепитися своїми вилками без допомоги рук.

Інтонації

Брати участь у цій грі може необмежена кількість чоловік. Потрібно вибрати якусь просту фразу, наприклад , «Падав торішній сніг». Кожен учасник повинен вимовити цю фразу з новою інтонацією. Перший учасник вимовляє цю фразу нейтрально, наступний повинен вимовити її з іншою інтонацією - питальною, байдужою , здивовованою, окличною. Якщо учасник не може придумати нічого нового, то він з гри вибуває. Гра продовжується, поки не залишиться трьох - чотирьох переможців.

Звістка

Гості, що сидять за святковим столом, передають радісну звістку або поздоровлення.

Для цього сама «звістка» має бути написана на листівці, її потрібно прикріпити до палички або до олівця. А завдання гостей що сидять за столом - передати привітання імениннику, не торкаючись до нього руками, тобто, гості повинні передавати паличку з листівкою один одному губами.

Букви з газет

Кількість гравців повинно бути парним. З реквізиту знадобляться ножиці, папір, газети і клей.

Гравці діляться на дві команди. Кожна команда отримує реквізит. Завдання учасників - вирізати з газет літери, слова і розділові знаки, скласти якусь фразу , наприклад , «З днем ​​народження, дорогий друг! » Фраза повинна бути наклеєна на аркуші паперу.

Виграє та команда, яка впорається із завданням швидше.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження тестя, в якому знаходиться 80 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт