Feedback

Подарунки дітям на 7-10 років на Новий рік

16.09.2021 292

У молодшому шкільному віці діти, як губки, вбирають в себе знання, тому важливо заохочувати їх інтерес до всього нового і незвичайного за допомогою цікавих речей. Разом з тим вони гостро потребують схвалення старших і в тому, щоб значущі дорослі бачили їхні потреби і пишалися їхніми успіхами. В якості подарунка можна вибрати річ, про яку дитині захочеться розповісти в школі друзям.

Для цієї мети підходять наручний годинник з героєм улюбленого мультфільму, кубик Рубика або якась інша головоломка, набір з обідка-корони і гумок для волосся - для дівчинки або модель гоночної машини - для хлопчиська. Догодити дитині в цьому віці досить легко, навіть якщо не знаєте його смаків.

Якщо у дитини є схильність до природничих наук і він з цікавістю дивиться фільми National Geographic і BBС, можна подарувати йому спеціальний набір для вирощування рослин в смішному горщику або чемоданчик для проведення хімічних дослідів (вирощування сольових кристалів - це теж хімічний дослід, який не потребує зусиль від дорослого). Мурашина ферма або невеликий акваріум з парою равликів теж зараховуються за науковий досвід, але при цьому дитина вчиться ще й бути відповідальним за тих, кого приручив.

У цьому віці хорошим подарунком стане книга, про яку дитина могла давно мріяти (та художня, і енциклопедія). Головне, щоб вона була написана досить просто, але при цьому не примітивно, а ілюстрації були яскравими і барвистими.

М'який плюшевий костюм-кігурумі, в якому можна ходити вдома або навіть вибігти в найближчий магазин, викличе у дитини справжнє захоплення. Тим більше що вибір кігурумі величезний і можна купити хоч рожевого єдинорога з райдужним хвостом, хоч Нічну фурію з "Як приручити дракона".

Один із самих практичних подарунків, який піде на ура, - навушники. До речі, такий презент різко збільшує шанси посидіти, нарешті, в тиші, навіть якщо улюблене чадо вирішило послухати модну музику.

Якщо в будинку є ігрова приставка, то завжди можна покласти під ялинку щось в комплект до неї - джойстик, нову гру або зручний чохол для зберігання девайса.

Для спортивних дітей Дід Мороз начаклує новий скейтборд або круті кеди до оному, роликові ковзани або навіть трюкової самокат.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт