Подарунки дітям на 7-10 років на Новий рік

У молодшому шкільному віці діти, як губки, вбирають в себе знання, тому важливо заохочувати їх інтерес до всього нового і незвичайного за допомогою цікавих речей. Разом з тим вони гостро потребують схвалення старших і в тому, щоб значущі дорослі бачили їхні потреби і пишалися їхніми успіхами. В якості подарунка можна вибрати річ, про яку дитині захочеться розповісти в школі друзям.

Для цієї мети підходять наручний годинник з героєм улюбленого мультфільму, кубик Рубика або якась інша головоломка, набір з обідка-корони і гумок для волосся - для дівчинки або модель гоночної машини - для хлопчиська. Догодити дитині в цьому віці досить легко, навіть якщо не знаєте його смаків.

Якщо у дитини є схильність до природничих наук і він з цікавістю дивиться фільми National Geographic і BBС, можна подарувати йому спеціальний набір для вирощування рослин в смішному горщику або чемоданчик для проведення хімічних дослідів (вирощування сольових кристалів - це теж хімічний дослід, який не потребує зусиль від дорослого). Мурашина ферма або невеликий акваріум з парою равликів теж зараховуються за науковий досвід, але при цьому дитина вчиться ще й бути відповідальним за тих, кого приручив.

У цьому віці хорошим подарунком стане книга, про яку дитина могла давно мріяти (та художня, і енциклопедія). Головне, щоб вона була написана досить просто, але при цьому не примітивно, а ілюстрації були яскравими і барвистими.

М'який плюшевий костюм-кігурумі, в якому можна ходити вдома або навіть вибігти в найближчий магазин, викличе у дитини справжнє захоплення. Тим більше що вибір кігурумі величезний і можна купити хоч рожевого єдинорога з райдужним хвостом, хоч Нічну фурію з "Як приручити дракона".

Один із самих практичних подарунків, який піде на ура, - навушники. До речі, такий презент різко збільшує шанси посидіти, нарешті, в тиші, навіть якщо улюблене чадо вирішило послухати модну музику.

Якщо в будинку є ігрова приставка, то завжди можна покласти під ялинку щось в комплект до неї - джойстик, нову гру або зручний чохол для зберігання девайса.

Для спортивних дітей Дід Мороз начаклує новий скейтборд або круті кеди до оному, роликові ковзани або навіть трюкової самокат.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua