Feedback

Традиції на день Святого Валентина

11.02.2014 569

День святого Валентина - це католицьке свято, що прийшло до нас з Європи і вдало прижився, особливо в середовищі молоді. Всі знають легенду про те, як це свято з'явився, але мало, кому відомо, що існують вікові традиції, пов'язані з цим днем ​​.

Кілька сотень років тому в день Святого Валентина в Англії дітей наряджали в дорослі наряди. Вони ходили від будинку до будинку і співали пісні про Святого Валентина, отримуючи за це винагороду у вигляді монет та солодощів. Звичай цей дуже сильно схожий на наші різдвяні та хрещенські колядки.

В Уельсі було прийнято дарувати коханим дерев'яні «ложки кохання», виготовлені своїми руками. Ложки прикрашали орнаментами з сердечок, замочків і ключів, що означало, що обдаровуваний знайшов ключик до серця дарувальника.

До сьогоднішнього дня збереглася традиція дарувати коханим у цей день солодощі, особливо у формі серця. Більшіть людей виготовляють ці солодощі своїми руками. Зробити це нескладно, досить розтопити на водяній бані плитку шоколаду, потім залити його в формочки у вигляді сердечок і поставити на ніч у морозильник. Можна додати начинку з ядер мигдалю, сухофруктів або цукатів. Також просто виготовити і оригінальну упаковку для цих цукерок - звичайна коробка з-під цукерок обклеюється тематичними картинками та відповідними підписами .

У деяких європейських країнах прийнято дарувати коханій жінці предмети одягу. Якщо дама прийняла подарунок, значить, вона дає згоду вийти заміж за цю людину.

Є й прикмети, пов'язані з цим святом. Так, вважається, що якщо дівчина в цей день побачила вільшанку, то вона вийде заміж за моряка, якщо побачила горобця, то бути їй замужем за бідняка, але дуже щасливою, а якщо побачила щигля - то чоловіком її буде мільйонер.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт