Feedback

Подарунок на День Святого Валентина

11.02.2014 629

Зовсім скоро пройде передноворічна і новорічна лихоманка, і настане свято всіх закоханих - День Святого Валентина. А на це свято теж потрібно вибирати подарунки. У нас в цей день обдаровують не тільки коханих, але й колег по роботі, якщо відносини в колективі дружні.

Колегам дарують зазвичай листівки - валентинки з теплими побажаннями. А можна і виявити оригінальність: прийти в офіс раніше всіх або залишитися після робочого дня напередодні і встановити на комп'ютери колег шпалери з актрисами . Тільки треба попередньо з'ясувати, кому яка актриса подобається.

У різних народів існують свої традиції святкування і подарунків на День Святого Валентина.

У Японії в цей день дарують коханим солодощі. Така традиція з'явилася з легкої руки однієї великої фірми, яка виробляє шоколад. У країні висхідного сонця День Святого Валентина почали святкувати в 30 -і роки 20 століття, і донині найпоширенішим подарунком там є шоколад. А ще, День Святого Валентина в Японії нагадує наш День Захисника Вітчизни, тому що чоловіки одержують у цей день більше подарунків, ніж жінки. Зазвичай це лосьйони для гоління, бритви, гаманці та інше.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт