Feedback

Здивувати, порадувати, догодити - що подарувати на день народження чоловікові

03.09.2020 411

Те, що чоловіки приділяють своїй роботі дуже багато часу, знають більшість заміжніх жінок. Це може подобатися не всім дружинам, але тут вже нічого не вдієш. Якщо представник сильної статі - фанат своєї справи, він зрадіє тільки такому подарунку, який буде пов'язаний з його трудовою діяльністю: Комп'ютерник. Більшість системних адміністраторів, програмістів, дизайнерів-верстальників і т.д. - чоловіки. Якщо чоловік із задоволенням займається чимось подібним, то йому напевно знадобляться флешки;
зовнішній жорсткий диск;
USB-хаби;
подушки під руки або під зап'ястя, щоб не втомлюватися працювати з «мишкою» або з клавіатурою;
самі «мишки»;
чохли та підставки для ноутбука та ін.
Чоловікові-автолюбителю подарунок. Існує безліч професій, які передбачають постійне пересування на автомобілі. І якщо чоловік багато їздить на машині, йому повинні сподобатися речі, які зроблять перебування в салоні комфортним або допоможуть доглядати за засобом пересування. До таких подарунків відносяться:скребок з підігрівом, кружка водія в шкіряному чохлі, автомобільний пилосос, обплетення на кермо, чохли або накидки на сидіння, іменні обкладинки для документів і т.д.
Бізнесмен. Тому, у кого є своя справа, можна подарувати щось для бізнесу або просто якусь річ, що підкреслює статус. Зрозуміло, в цю групу презентів увійдуть всі види комунікаторів, наручний годинник, щоденники, органайзери, краватка, затискач для краватки, запонки та ін. Звичайно, все, що так чи інакше пов'язане з роботою, напевно стане в нагоді чоловікові. І підносячи такий презент, можна не сумніватися, що він не буде валятися в дальньому кутку. Але перед тим як вибрати подарунок на день народження чоловікові, треба переконатися, що чоловік не хоче отримати щось, пов'язане з іншою стороною його життя.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт