Feedback

Хендмейд у подарунок для дядька

05.08.2020 242

Можна зробити подарунок дядькові на день народження своїми руками. Часто саме такі презенти найкраще вписуються в домашню обстановку, адже декорувати власні вироби у відповідності з інтер'єром будинку або смаком дядька набагато простіше. З шкіри вийде хороший гаманець, обкладинка на паспорт, візитниця, кардхолдер, ключниця, міцна і довговічна сумка, папка-портфель на блискавки, пояс. Чоловічі браслети робляться їх поєднання шкіри та металу, ремінець для годин - теж цікавий варіант. Практичний і стильний подарунок зі шкіри - чохол на кермо автомобіля.

Можна зробити авторський капелюх, вишиті валянки, настінну декоративну аплікацію або м'який контейнер-органайзер. Стануть в нагоді і вовняні вироби: в'язаний светр з цікавим візерунком, шарф-капюшон, жилет, джемпер або кардиган стануть прекрасною відповіддю на питання, що подарувати дядькові на день народження від племінниці. З тканини можна пошити костюм за міркою, зручний джинсовий комбінезон з міцними кишенями, банний халат або шапку, етно-сорочку. З дерева можна зробити декоративну фігурку, підставку під гаряче, дерев'яну ложку і навіть тренувальний меч-боккен. Навіть без спеціального обладнання можна зробити складні речі, наприклад, ящик на колесах для зберігання одягу або взуття. Кілька дощечок, шурупи і клей - достатній мінімум, щоб зробити красиву поличку, яку потім можна розписати. Зі звичайних продуктів можна зробити кулінарний шедевр. Порадуйте дядька шоколадно-сирним тортом, м'ясним пирогом, запеченою фореллю, салатом з креветками і авокадо. За допомогою комп'ютера теж можна зробити подарунок, наприклад, сімейний фотоколаж можна роздрукувати або помістити в електронну фоторамку.
Подарунок дядькові на день народження може бути практично будь-яким: старші родичі практично завжди з радістю приймають презенти від племінників і племінниць будь-якого віку. Дитячі вироби з глини і малюнки змінюються авторськими роботами або сучасною технікою, але завжди головним залишається одне - зробити подарунок, який порадує дядька.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження тестя, в якому знаходиться 80 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт