Feedback

Презент «по-чоловічому» для тестя

05.08.2020 430

Традиційний вибір подарунків для чоловіків досить широкий. Мультиінструмент або набір багатофункціональних інструментів можуть стати в нагоді тестю в будь-який життєвій ситуації. Навіть якщо у нього вже є чим закрутити гайку або забити цвях - корисних речей багато не буває! Фірмовий швейцарський ніж - ще один корисний універсальний предмет. А якщо вирішуєте, що подарувати тестю на ювілей, придивіться до колекційних авторських ножів з ручкою з рогу оленя або бивня слона.
Винний набір, футляр для пляшки, ріг для вина, комплект зі спеціальної пляшки і склянок для горілки, набір креативних стопок, бокали- «неваляшки» для коньяку і віскі, подарунковий набір з флягою, міні-бар. Сигари, тютюн, електронна сигарета, люлька, інструменти для трубки, мундштук з бурштину або дорогого дерева, шкатулка для сигар. Сигаретниця - практично завжди доречний подарунок тестеві, день народження. Рушниця, мисливська двостволка і боєприпаси до неї, а також пейнтбольна зброя - предмети, яким батько дружини гарантовано буде радий. Пам'ятайте, що для зберігання і використання вогнепальної зброї обов'язково отримати дозвіл!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження тестя, в якому знаходиться 80 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт