Feedback

Подарунок до святкового столу для тестя

05.08.2020 508

Запрошені на день народження тестя? Прихопіть до подарунка, який обговорили і вибрали з дружиною, презент, що доповнює святковий стіл. Хороший алкоголь - про це в першу чергу подумає чоловік, коли його просять купити «щось смачне». Вибираючи, що подарувати тестю на день народження, орієнтуйтеся на його смаки. У разі, коли смаки не збігаються або невідомі, візьміть якісну горілку, шотландські віскі, витриманий коньяк. Тесть поважає екзотику? Тоді подаруйте пляшку саке. Якщо святкуватимете «по-простому», стане в нагоді упаковка пива.
Набір шоколаду ручної роботи може складатися з їстівних машинок, гайкових ключів, карт, комп'ютерних мишок - в залежності від хобі чи занять батька дружини.
Делікатесна м'ясна і сирна нарізка, маслини і оливки, соуси - все це стане в нагоді під час урочистого обіду. Зять працює кухарем? Тоді найкращим подарунком тестю на день народження стане частування, приготоване стараннями зятя і дочки. Замовивши столик в ресторані або кафе для торжества, можна заслужити вдячність не тільки тестя, але і тещі, позбавленої готування і миття посуду. Чоловіче взаєморозуміння зятя і тестя дозволить накрити чудовий стіл, на якому буде все, чого бажає душа іменинника.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження тестя, в якому знаходиться 80 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт