Feedback

Піднімаємо настрій подарунками на новосілля?

30.09.2019 1323

Подарунки на новосілля - хороший спосіб підняти настрій господарям нової квартири після важкого переїзду. Традиційно їм вручають корисні в побуті речі або елементи декору.

Подарунки на новосілля
Набір келихів. Набір келихів послужить практичним подарунком. Якщо власники нового житла люблять вино або шампанське, то слід віддати перевагу тонким фужерам на довгій ніжці. Шанувальникам пива сподобаються півлітрові пивні кухлі, а любителям коньяку, рому або віскі - низькі келихи.

Тостер.
Звичайно тостером будуть задоволені, а тим паче ароматними підсмаженими шматочками хліба на сніданок. Він полегшить господині ранкові клопоти на кухні.

Блендер.
Любителі молочних коктейлів і супів-пюре оцінять блендер. При його виборі варто враховувати усіх сім'ї. Холостяку або незаміжній дівчини підійде блендер об'ємом в 300-450 мл. Для сімейної пари з дітьми потрібно вибирати більш місткий прилад.

Вафельниця.
Вафельниця послужить оригінальним подарунком. Вона допоможе господині швидко і без особливих зусиль приготувати десерт. Хрусткі, ароматні, свіжі вафлі наповнять будинок атмосферою затишку. Чудовим доповненням стане топінг для вафель: збиті вершки, карамель або шоколад.

Плед.
Вовняний або кашеміровий плед, однотонний, в клітинку або в інший малюнок, принесе задоволення господарям. У нього буде зручно укутатися прохолодним вечором і читати книгу, дивитися телевізор, пити гарячий чай. Оригінальним варіантом стане плед з рукавами.

Столик для сніданку.
Столик для сніданку послужить ідеальним подарунком на новосілля молодятам. Щасливі власники нової квартири оцінять багатофункціональність столика зі знімними ніжками. Він буде одночасно столиком і підносом для подачі сніданку в ліжко. При його виборі важливо звернути увагу на дизайн. Він повинен підходити до інтер'єру спальні.

Приліжковий килимок.
Маленький приліжковий килимок стане безпрограшною ідеєю подарунка. Вранці буде приємно замість холодного паркету доторкнутися босими ногами до м'якої поверхні килима. При його виборі слід враховувати колірну гамму спальні: відтінки шпалер, меблів, диванних подушок.

Постільна білизна. Комплект постільної білизни сподобається кожному господарю. Перед покупкою слід поцікавитися розмірами ліжка. Зручними будуть простирадла на гумках. Романтику у відносини молодят додадуть шовкові простирадла. Діти будуть у захваті від зображень героїв мультфільмів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на новосілля, в якому знаходиться 54 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт