Feedback

Подарунок на новосілля

30.09.2019 900

Перелік подарунків на новосілля
Магнітна дошка. Інтер'єрна дошка стане практичним і цікавим подарунком. Вона дозволить обмінюватися записками з іншими членами сім'ї, писати нагадування про важливі події. Незвично буде виглядати дошка у формі тварини - кішки, овечки, равлики, птиці або фрукта - яблука, груші, ананаса.

Скатертина. Мереживна або тканна скатертина для обіднього столу порадує власників нового житла. Вона зробить стіл святковим і ошатним. При її виборі слід віддати перевагу світлим відтінкам і нейтральний малюнкам.

Нічник, настільна лампа або бра. Настільна лампа або бра стане корисним подарунком для господарів, які люблять читати перед сном або багато працюють за письмовим столом. Сім'я з дитиною зрадіє нічнику у формі тваринки. Молодятам підійде нічник з приглушеним романтичним світлом.

Кулінарна книга. Ілюстроване видання з рецептами приготування страв не залишить байдужою господиню. Кулінарна книга допоможе урізноманітнити сімейне меню.

Декоративний водоспад. Згідно фен шуй, водоспад символізує багатство і успіх. Звук дзюрчання води наповнить і заспокоїть після важкого робочого дня, освіжить повітря.

Підкова. Підкова стане талісманом щастя в домі. Традиційно її вішають над вхідними дверима. Опущена ніжками вниз підкова захистить від заздрісників і заманить удачу. Висить буквою "U" буде символізувати повну чашу, багатство і матеріальний добробут.

Подарунок своїми руками. Кухонна дошка, виконана в техніці «декупаж», нестандартна ваза або тарілка з унікальним розписом приємно здивують оригінальністю і неповторністю. Вони прикрасять інтер'єр будинку і стануть в нагоді в побуті.

Господарі нової квартири оцінять будь-який подарунок на новосілля, який зробить їх житло комфортабельним і затишним.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на новосілля, в якому знаходиться 54 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт