Feedback

Автомобільна тематика подарунків на День автомобілістів

30.09.2019 610

В останню неділю жовтня працівники автомобільного та міського пасажирського транспорту відзначають професійне свято. У цей день вони приймають поздоровлення від колег, друзів і родичів. Подарунок на День автомобіліста може бути універсальним або пов'язаним з автомобільною тематикою.

Обкладинка для автодокументів.
Автообкладинка з натуральної шкіри з відділами для автодокументів, довіреності, страхового поліса, пластикових карт і сім-карт послужить корисним подарунком для автомобіліста. Вона захистить документи від пошкоджень при використанні.

Алкоголь.
Спиртне актуально дарувати на будь-яке свято. Чоловік зрадіє міцному елітному напою - віскі, бренді, бурбону або коньяку. Жінці припаде до смаку колекційне вино, шампанське або лікер.

Тапки з підсвічуванням «Тапкомобілі».
«Тапкомобілі» послужать оригінальним подарунком на День водія. Вони оснащені спеціальними датчиками, які активуються при русі і включають фари, задні ліхтарі. Тапки з підсвічуванням допоможуть легко пересуватися по будинку в темряві. Вони виготовлені з термопластичної гуми, яка забезпечує комфорт при ходьбі і володіє високою зносостійкістю. Також «Тапкомобілі» мають ортопедичний прошарок, який знижує навантаження на суглоби.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День автомобіліста 2024, в якому знаходиться 391 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт