Feedback

Оригінальні подарунки

19.02.2019 1044

Деякі дівчатка божеволіють від плюшевих ведмедів і косметики, а деякі вважають за краще оригінальні презенти. Для них пропонуються наступні варіанти подарунків:
Телескоп або мікроскоп. Побачити на власні очі раптово наблизитися до зірки або розглянути будова клітини цибулиння? Навіть справжні принцеси не встоять перед спокусою доторкнутися до незвіданого. Наукові прилади - цікавий і незвичайний подарунок.
Шнурки що світяться. Цей кумедний презент точно сподобається будь-якій дівчинці в тому випадку, якщо він не від батьків. Мама і тато дарують речі дороговартісні, і зазвичай діти натякають їм, що вони чекають на день народження. А ось як подарунок від молодшого брата світяться шнурки підуть на ура. Персональний дитячий кулер для води.
Особистий простір дуже важливо для дітей. Персональний дитячий кулер - можливість пити воду, не виходячи зі своєї кімнати, і пригощати нею усіх хто приходять в гості друзів. Цей подарунок стане предметом гордості, адже ні у кого з подруг такого не буде. Якщо вас мучать сумніви, що подарувати дитині на день народження, не будете радувати - спитайте! Зробіть це акуратно, не ставлячи прямих запитань. Поговоріть про захоплення вашої дочки, про те, що хочуть бачити під ялинкою її подруги, і ви зможете визначити правильний напрямок пошуку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З днем народження племінниці, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт