Feedback

Чарівні подарунки для маленьких принцес

19.02.2019 1047

Мами, знаючи любов своїх дочок до вбрання, біжать в магазин. Поспішати з покупкою такого подарунка не варто. Діти ростуть, і, купуючи речі без примірки, можна помилитися з розміром. Свято буде зіпсований, а дівчинка - розчарована. За одягом краще сходити в магазин разом з донькою, а на свято подарувати універсальні подарунки:
Ювелірна біжутерія. Перші прикраси не повинні бути великими і дорогими. Але вже маючи власні персні, кулони та сережки дають маленькій принцесі відчуття радості того, що вона зберігає скарби.
Сумочка. Це по-справжньому хороший презент, адже 9-річний вік - своєрідний рубіж, коли дитина переходить в підлітковий вік. І сумочка стає символом дорослішання. Свій перший особистий клатч від відомого бренду - прекрасний привід для гарного настрою на день народження.
Красиві домашні тапочки. Дуже милий, сімейний подарунок. Існують різні варіанти домашньому взутті для дівчаток - балетки на хутряній підкладці, в'язані чобітки на м'якій підошві і навіть тапочки у вигляді злих пташок або лапи тигра.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З днем народження племінниці, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт