Feedback

Що подарувати чоловікові на День захисника України?

11.10.2018 1293

Що ж подарувати коханому чоловікові незвичайне і практичне? Ми вже вирішили, що підштанники і піну для гоління ми купимо якось наступного разу, а зараз потрібно вибрати щось більш потрібне і водночас оригінальне.

У наш час вибрати подарунок вже не так складно, як раніше. Часто подарунок має в собі вибір для того, кому його дарують. Що подарувати чоловікові незвичайне: сертифікат
У цьому випадку можна подарувати все, що завгодно. Емоції і радість від презенту забезпечені. Існує безліч різноманітних сертифікатів та подарункових карт: масаж, джакузі, шопінг, курси екстремального водіння, майстер-клас зі стрільби − і нехай чоловіки не говорять, що вони цього не люблять.

Що подарувати чоловікові оригінальне: хобі
Ніхто не знає твого чоловіка краще за тебе. Особливо якщо справа стосується того, що любить твій чоловік. Відштовхуйся від того, що йому подобається - це найголовніше. Можна купити річ, яка потрібна йому для занять улюбленою справою. Наприклад, хороший футбольний м'яч, кий, набір для покеру, професійні пензлі для малювання, танцювальне взуття. Головне - з уважністю!

Що подарувати чоловікові дорого і практично: для душі
Витрачати гроші марно точно не варто. Але свята на те і свята, щоб виділяти кошти не на те, що потрібно, а на те, що хочеться. Та й можна постаратися вибрати цілком практичну річ, яку хоче чоловік. Наприклад, хороший одеколон, на який йому завжди було шкода грошей, або планшет, з яким йому тепер не буде нудно у відрядженнях.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 1 жовтня - День захисника України 2023, в якому знаходиться 40 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт