Feedback

Дуже особистий подарунок на День захисника України

10.09.2020 406

Жоден чоловік ще не скаржився на надлишок ласки і уваги. Почніть День захисника Вітчизни з любові! Відправте дітей до родичів і побудьте з чоловіком наодинці. Ранкова ніжність - саме те, що здатне зарядити чоловіка хорошим настроєм на весь наступний день. Приготуйте легкий сніданок, а якщо не хочеться морочитися приготуванням, купите ввечері булочки, зробіть бутерброди і підігрійте в мікрохвильовці. Солодкі поцілунки, легкий і ситний перекус плюс чашка ароматної кави - романтичний подарунок чоловікові на 14 жовтня вийде незабутнім.
Виберіться днем ​​на прогулянку по місту. Робіть все, чого душа забажає. Можете сходити в кіно або відправитися в пригоду, вибравши цікавий квест-кімнату заздалегідь. Проведіть вечір в ресторані, згадайте перші побачення. Приглушена музика, смачна їжа і урочистий настрій - для вдалого вечора цього більш ніж достатньо. Або замовте піцу і проведіть затишний лютневий вечір, граючи в плейстейшен або переглядаючи улюблені фільми.

Що подарувати чоловікові на 14 жовтня, щоб радість подарунка могли розділити друзі? Підготуйте тематичну вечірку! Розстеліть великий відріз тканини в забарвленні «мілітарі» замість скатертини, замовте або спечіть торт у формі танка або тематичні кексики, зробіть добірку «армійських» пісень, запросіть друзів і влаштуйте разом веселий вечір з іграми, конкурсами та танцями.

Зовсім не обов'язково бігати по магазинах у пошуках подарунка - чоловік буде щасливий, якщо улюблена подбає про його хороший настрій.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 1 жовтня - День захисника України 2023, в якому знаходиться 40 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт