Feedback

Гармонія у всьому в подарунок

18.05.2018 563

Для того щоб творчий процес протікав в атмосфері, що сприяє повному зануренню в створення музики, потрібно відповідне навколишнє оточення. Ви можете допомогти в облаштуванні затишного куточка для роботи. В цьому випадку доречні такі подарунки, як:
картина із зображенням знаменитого музиканта, який є кумиром композитора;
музична збірка творів світової класики, прослухавши які можна надихнутися на створення нових шедеврів, або колекцію вінілових платівок з шедеврами минулих років;
настільні або настінні годинники, стилізовані під улюблений музичний інструмент композитора;
вишуканий підсвічник або календар для створення романтичної заспокійливої атмосфери;
аромолампа зі східними пахощами, запах яких налаштує на потрібну музичну хвилю;
функціональний диктофон, за допомогою якого можна записати зненацька придуману мелодію, перебуваючи в будь-якому місці;
органайзер або папку для паперів, якщо композитор любить переносити натхнення на аркуш паперу, і стильну кулькову або перову ручку;
акустичну систему з хорошим звуком, за допомогою якої можна прослухати готовий результат роботи і виявити всі недоліки, щоб відшліфувати його до досконалості. Звичайно, це досить дорогий подарунок. Але якщо привід дійсно грандіозний, то на нього можна звернути увагу, перебуваючи в пошуках гідного презенту. Такі сюрпризи покажуть вашу щиру зацікавленість у творчості композитора і допоможуть йому творити в сприятливій атмосфері.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників культури і аматорів народного мистецтва 2024, в якому знаходиться 182 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт