Feedback

Оригінальні сувеніри перукарю у подарунок

20.10.2021 537

Перукарі - люди творчі і, як правило, з хорошим почуттям гумору, тому оцінять приємні дотепні сюрпризи з натяком на професію. Посуд, фартух, футболку або подушку з написом на перукарську тему або з принтом «Кращому в світі перукарю» можна замовити практично в будь-якому фото- або поліграфічному магазинчику. Тільки бажано написати на виробі «найкращий», а не «кращий»: в іншому випадку це може виглядати як реклама, а скромна людина просто посоромиться носити або показувати подарунок. З незвичайного можна замовити також:
Ляльку «перукар» ручної роботи.
Іменний інструмент з гравіюванням. Брелоки з зображенням перукарського інструменту. Біжутерію - мініатюрні копії перукарських інструментів. Букет або композицію з квітів у поєднанні з перукарським інструментом або аксесуарами. Якщо підійти до вибору презенту з душею, то і вашому коханому майстру доставите багато приємних емоцій, і самі отримаєте почуття задоволення від грамотно підібраного і ефектного подарунка.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників культури і аматорів народного мистецтва 2024, в якому знаходиться 182 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт