Feedback

Оригінальна альтернатива букету для мами

16.05.2018 386

Напевно першою думкою, яка прийшла вам в голову напередодні свята, була думка про вручення красивого букета в якісному оформленні. Безсумнівно, квіти - це дуже приємно, особливо для жінки. А що якщо трохи пофантазувати і подарувати квіти, які будуть радувати око не один рік? Не дивуйтеся, для «вирощування» цих рослин вам знадобляться:
гладкі камені середніх розмірів, бажано, морські;
фарби на основі акрилу;
тонкий і широкий пензлик;
маленький горщик для квітів, дрібні камені, пісок. Тепер включайте фантазію і сміливо перетворюйте камені в яскраві кактуси. Це зовсім не складно зробити: відберіть ті камінці, які нагадують форму кактусів.
Ретельно вимийте і висушіть їх; акуратно розфарбуйте кожен камінь фарбою. Використовуйте різні відтінки, то затемнюючи, то висвітлюючи майбутній силует; після повного висихання каменів візьміть тонкий пензлик і промалюйте на кактусах «голочки»; на дно горщика насипте дрібні камінчики, заповніть інший простір піском, не доходячи до краю горщика. «Посадіть» кактуси в будь-якому порядку. Подарунок готовий! Для того щоб ще більше порадувати маму, вставте в горщик дві пластикові палички, на які приклейте вітальний напис «З Днем матері». Такий подарунок буде не один рік нагадувати близькій людині про виявлену до неї увагу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання до дня матері 2023, в якому знаходиться 27 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт