Оригінальна альтернатива букету для мами

Напевно першою думкою, яка прийшла вам в голову напередодні свята, була думка про вручення красивого букета в якісному оформленні. Безсумнівно, квіти - це дуже приємно, особливо для жінки. А що якщо трохи пофантазувати і подарувати квіти, які будуть радувати око не один рік? Не дивуйтеся, для «вирощування» цих рослин вам знадобляться:
гладкі камені середніх розмірів, бажано, морські;
фарби на основі акрилу;
тонкий і широкий пензлик;
маленький горщик для квітів, дрібні камені, пісок. Тепер включайте фантазію і сміливо перетворюйте камені в яскраві кактуси. Це зовсім не складно зробити: відберіть ті камінці, які нагадують форму кактусів.
Ретельно вимийте і висушіть їх; акуратно розфарбуйте кожен камінь фарбою. Використовуйте різні відтінки, то затемнюючи, то висвітлюючи майбутній силует; після повного висихання каменів візьміть тонкий пензлик і промалюйте на кактусах «голочки»; на дно горщика насипте дрібні камінчики, заповніть інший простір піском, не доходячи до краю горщика. «Посадіть» кактуси в будь-якому порядку. Подарунок готовий! Для того щоб ще більше порадувати маму, вставте в горщик дві пластикові палички, на які приклейте вітальний напис «З Днем матері». Такий подарунок буде не один рік нагадувати близькій людині про виявлену до неї увагу.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua