Feedback

Що подарувати на ювілей 40 років жінці

23.09.2013 6256

Є також чимало жінок, які багато років свого життя присвятили роботі. Тому, готуючись, до привітання жінки з сорока річним ювілеєм, спочатку подумайте про те, що в її житті було для неї важливим, на які цілі були витрачені її зусилля, яких успіхів, вона домоглася на тому чи іншому терені. Можливо це сім'я, якій вона присвятила весь свій час, огорнувши всіх її членів теплом і турботою. Не виключено, що це кар'єра, і завдяки своїм особистим якостям, жінка у свої сорок років домоглася не лише високої сходинки на службовій драбині, але стала незамінним і дуже шанованою людиною.
Може статися, що, не добившись яких те статусів в житті, сорокарічна жінка, тим не менш, стала для своїх друзів і близьких, душею компанії і тим мудрою людиною, у якого завжди хочеться запитати ради і поділиться проблемами. Дуже важливо щоб, вітаючи жінку з цією датою, ви згадали всі ці моменти з її життя, тим самим показали, що ви цінуєте і помічаєте її старання, підкреслили її гідності і висловили захоплення.

Якщо ви підготували свою вітальну промову, залишився головне питання: що подарувати на ювілей 40 років жінці? Перш за все, потрібно зауважити, що немає до сорока років жінки, яка б не бувала на кухні і не приймала в своєму домі гостей. Звичайно, дарувати 6 тарілочок або 6 чашок, до такої дати зовсім не солідно, але якщо ви купите столовий сервіз із французького скла на 12 персон, це стане не тільки шикарним, але і завжди потрібним подарунком. Як альтернатива, це може бути також набір емальованих каструль з радує око забарвленням.

Якщо ви знаєте що посуду у ювілярки більше ніж багато, тоді на допомогу прийде побутова техніка. Вибрати подарунок з цієї категорії не складе великих труднощів, оскільки можна придбати подарунок який найбільш підійде по ціні, і який ніколи не буде зайвим. Якщо ви розраховуєте на велику суму грошей, тоді вам підійдуть наступні подарунки: пилосос, мікрохвильова піч, не великий телевізор для кухні, ноутбук або кухонний комбайн. Якщо на меншу суму, тоді можна подарувати, не менш, потрібні речі: праска, фен, електричну м'ясорубку, міксер або оригінальний чайний сервіз.

Коли ювіляра вітають на роботі, як правило, колектив робить загальний подарунок. Тоді було б не зайвим, щоб той, хто бував у будинку майбутньої іменинниці, звернув увагу на велику побутову техніку. Можливо у неї стара пральна машина, чи зламаний холодильник. А може і старенький телевізор не завадить замінити на сучасний з плазмовим екраном. Та й шикарна кришталева люстра від колег стане дуже пам'ятним подарунком.

А тепер про те, чого дарувати не слід. Не даруйте альбом зі старими фотографіями і косметику, на якій пишуть що вона від зморшок і для сорокарічного віку. Нагадуючи і підкреслюючи вік іменинниці, ви мимоволі можете її цим образити. Навпаки, намагайтеся говорити, що вона ще молода, красива, і просто чарівна. І не важливо навіть який подарунок в підсумку ви купите. Важливо те, як ви його піднесете.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 40 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт