Feedback

Что подарить мужу на 40 лет, если в душе он совсем мальчишка

16.12.2019 578

Хлопчики відрізняються від дорослих чоловіків тільки вартістю іграшок. І, швидше за все, ваш коханий чоловік і в свої 40 років ще «не награвся». Що ж, для такого захоплено життям і всім новим і цікавим людини у нас є ідеї незвичайних подарунків на день народження.

Металошукач. Ця річ точно не буде припадати пилом у кутку, а чоловік 100% полюбить проводити час на природі, свіжому повітрі, а раптом і знайде щось справді цінне. Виділити у будинку поличку для знахідок.
Бінокль або підзорна труба. Порадує чоловіка, якщо у вас з вікна відкривається гарна панорама. Не корисна, по суті, річ, але в неї будуть дивитися всі, хто заходить в гості.
Футболка гітара. З міні-батарейкою і як би віртуальними струнами. Музикант зможе награти простеньку мелодію прямо на животі і буде зіркою будь-якої компанії.
Телескоп. Чому б і не почати спостерігати за нічним небом? Це однозначно красиво.
Дрон, квадрокоптер. Ось вже точно іграшка для дорослих хлопчиків. Викликає море захоплення, є як недорогі моделі, так і супер-наворочені, так що на будь-який бюджет.

Іграшки на радіокеруванні. Катери, танки, джипи і навіть вертольоти, - варіантів дуже багато. Головне - ніяких проводів і побільше потужних батарейок.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 40 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт