Feedback

Підбір оригінального подарунка вчителеві фізкультури

23.09.2013 3172

Перше, що спадає на думку, при виборі подарунка - це предмети, які «прийнято дарувати», однак тривіальний підхід у виборі подарунка не завжди виявляється у виграші. Звичайно ж можна обійтися і банальним подарунком у вигляді м'яча, свистка, письмового приладдя і різних сувенірів, якими важко кого-небудь здивувати.

Перш за все при виборі подарунка слід звернути увагу на приналежність вчителя до жіночого, або чоловічій статі. Як відомо, жінки більш романтичні особистості і простого букета квітів і коробки цукерок цілком буде достатньо, в той час як особи чоловічої статі напевно до квітів та цукерок байдужі.

Підбір оригінального подарунка вчителеві фізкультури вельми клопітка і проблематична заняття. Головним чином перевагу необхідно віддавати подарункам спортивної спрямованості, враховуючи схильність викладача до того чи іншого виду спорту. В якості таких подарунків можуть виступати годинник-будильник у вигляді м'яча (футбольного, волейбольного, баскетбольного), футбольного м'яча, розфарбованого під хохлому, настільну боксерську грушу або міні більярд.

Як людині спортивній, в якості подарунка можна піднести політ на повітряній кулі або політ на мотодельтаплані, які без сумніву будуть досить оригінальними та незабутніми подарунками.

Крім того необхідно враховувати вік викладача. Якщо молодому вчителю чи вчительці можна подарувати подарунок з гумором, то викладачі старшого віку можуть цього не зрозуміти і надалі ставитися до вас, як до безтактністю людині.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День фізичної культури і спорту 2024, в якому знаходиться 28 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

  • Професійні подарунки тренеру

    Професійні подарунки тренеру

    Тренер - це людина, яка, як правило, живе спортом і ставить спортивні інтереси вище ... 253

  • Як полюбити фізкультуру?

    Як полюбити фізкультуру?

    Якщо Ти починаєш день із заняття на спортмайданчику, а урок фізкультури в Тебе у списку улюблених — друга субота вересня, безперечно, Твоє свято! Проте й тим, кому фізичні вправи чомусь не приносять радості, раджу замислитись і змінити своє ставлення до них прямо ... 1201

  • Підбір оригінального подарунка вчителеві фізкультури

    Підбір оригінального подарунка вчителеві фізкультури

    Яким ви собі уявляєте класичного вчителя фізкультури? Швидше за все середнього зросту, повненький, одягнений у старий спортивний костюм зі свистком на шиї і м'ячем в руці. Як підібрати подарунок такому рядовій людині з абсолютно невідомими вподобаннями та ... 3171

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт