Feedback

Як полюбити фізкультуру?

29.09.2016 1193

Усім відомо, що рух — це життя. Це підтверджують і наукові дослідження: відсутність фізичної активності — четвертий за значимістю фактор ризику смерті у світі. Його перегнали тільки високий кров'яний тиск, вживання тютюну і високий вміст глюкози у крові.
Незважаючи на це, тільки 1% людей в Україні отримує достатні фізичні навантаження або використовує вільний час для вправ. Між тим, навіть невелика фізична активність краща, ніж її відсутність. Тож якщо Ти не знаєш, як змусити себе зробити перший крок до здорового способу життя, не хвилюйся — я Тобі допоможу!
1. Не сприймай фізичну активність як спорт. Адже це — і виконання вправ, і прогулянки, і танці, і такі домашні справи, як прибирання чи праця у садку.
2. Припини вважати фізичні вправи виснажливими й неприємними. А для цього почни робити те, що подобається особисто Тобі: танцюй, стрибай зі скакалкою, влаштовуй довгі прогулянки.
3. Сприймай нові види фізичної активності як цікаві пригоди. Випробуй щось, що Тобі ніколи не доводилося робити раніше — можливо, це теніс, чи катання на лижах, чи роликові ковзани? Прислухайся до себе — чи дарує Тобі щось із цього списку неймовірне задоволення? Чи є щось таке, що Тобі хочеться повторити знову? Якщо так — Ти на правильному шляху!
4. Якщо ж Ти прийняв рішення зібрати усю свою волю в кулак і почати робити регулярні вправи, збільшуй навантаження поступово. Зроби процес заняття максимально приємним: увімкни музику, яка приносить Тобі натхнення і вигадай собі якусь маленьку нагороду за працелюбність і дисциплінованість.
5. Маєш дуже багато справ, а тому не можеш виділити у своєму насиченому графіку час для фізичних тренувань? Спеціально для Тебе — кілька хитрощів!
Уникай ліфтів і полюби сходинки.
Коли їдеш громадським транспортом — вийди на кілька зупинок раніше.
Між посиденьками і прогулянкою обери останнє.
Словом, додай до свого життя більше руху!

Пропонуємо Вам переглянути розділ День фізичної культури і спорту 2024, в якому знаходиться 28 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: pustunchik





Цікаві статті

  • Професійні подарунки тренеру

    Професійні подарунки тренеру

    Тренер - це людина, яка, як правило, живе спортом і ставить спортивні інтереси вище ... 246

  • Як полюбити фізкультуру?

    Як полюбити фізкультуру?

    Якщо Ти починаєш день із заняття на спортмайданчику, а урок фізкультури в Тебе у списку улюблених — друга субота вересня, безперечно, Твоє свято! Проте й тим, кому фізичні вправи чомусь не приносять радості, раджу замислитись і змінити своє ставлення до них прямо ... 1192

  • Підбір оригінального подарунка вчителеві фізкультури

    Підбір оригінального подарунка вчителеві фізкультури

    Яким ви собі уявляєте класичного вчителя фізкультури? Швидше за все середнього зросту, повненький, одягнений у старий спортивний костюм зі свистком на шиї і м'ячем в руці. Як підібрати подарунок такому рядовій людині з абсолютно невідомими вподобаннями та ... 3164

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт