Feedback

Що таке посвята в студенти і як вона відбувається?

29.08.2016 1017

У різних вузах посвята в студенти проходить по-різному, проте умовно можна розділити цей захід на офіційну та неофіційну частини. Традиція посвяти в студенти існує протягом століть. Це своєрідний ритуал, який із задоволенням чекаю не тільки абітурієнти, але і старшокурсники, які бажають передати естафету.
Починається посвячення з офіційної частини. Якою буде офіційна частина залежить від керівництва вузу і фінансових вкладень в захід. Офіційна частина супроводжується виступом ректора, деканів факультетів, представників адміністрації та запрошених гостей. Склад гостей залежить від специфіки вузу та напрямку, в якому він працює. Так, наприклад, на посвяті у студенти можна побачити відомих політиків і міністрів. Інститути технічного профілю запрошують відомих академіків, які досягли значних результатів у технічній сфері. Також на офіційній частині можуть виступати голови студентських урядів і профспілок, а також викладачі, які бажають привітати першокурсників. У ході урочистої частини абітурієнтам вручаються студентські квитки та залікові книжки – перші важливі документи для подальшого навчання. На завершення проводиться концерт, на якому виступають відомі колективи міста.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на 1 вересня (День знань) 2024, в якому знаходиться 75 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: polynet





Цікаві статті

  • День знань

    День знань

    День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першоклашки з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху ... 4523

  • Колегам і близьким на день знань

    Колегам і близьким на день знань

    Не всі, вітаючи вчителя в День знань, змушені пам'ятати про ... 1437

  • Приємні подарунки педагогам в День знань

    Приємні подарунки педагогам в День знань

    Подарунок вчителю на 1 Вересня - справа ... 995

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт