Feedback

Колегам і близьким на день знань

08.08.2018 1432

Не всі, вітаючи вчителя в День знань, змушені пам'ятати про субординацію. Від близьких і друзів педагогу теж приємно отримувати подарунки в це свято. І ось тут в хід може йти абсолютно все, що порадує людину і стане йому корисним: від жартівливих сувенірів і подарункових сертифікатів в SPA-салони до комп'ютерної техніки та сертифікатів на подорож. Учительська професія благородна, вимагає величезної кількості сил і навіть самозречення. Мало хто здатний все життя нести на собі цей тягар відповідальності. Підібрати приємний подарунок на 1 Вересня і оточити таких людей турботою і любов'ю в перший календарний день навчального року - це дуже почесна і в той же час приємна місія.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на 1 вересня (День знань) 2024, в якому знаходиться 75 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • День знань

    День знань

    День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першоклашки з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху ... 4504

  • Колегам і близьким на день знань

    Колегам і близьким на день знань

    Не всі, вітаючи вчителя в День знань, змушені пам'ятати про ... 1431

  • Приємні подарунки педагогам в День знань

    Приємні подарунки педагогам в День знань

    Подарунок вчителю на 1 Вересня - справа ... 989

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт