Feedback

Що подарувати коханій людині на День святого Валентина?

12.02.2019 5259

У День святого Валентина хочеться особливо порадувати кохану людину. Красиве визнання, симпатичний плюшевий ведмедик, оберемок червоних троянд … Що ж сподобається Вашому улюбленому? Вибрати подарунок на День закоханих Вам допоможе гороскоп.

Овен

Овни особливо оцінять індивідуальність Вашого привітання. Тут не пройдуть смски або телефонний дзвінок, важлива Ваша присутність. А щоб Овен згадував про Вас частіше, подаруйте який-небудь недорогий сувенір з індивідуальною написом. Вручайте подарунок Овну від усієї душі, він Ваше хвилювання сприйме як додатковий подарунок.

Телець

Тельцю до вподоби матеріальне підтвердження Ваших почуттів, тому простими поцілунками та обіймами Ви не відбудетеся. Чим дорожче і багатше Ваш подарунок Тельцю, тим сильніше Ви його любите (на його думку).

Близнюки

Людині, народженому під знаком Близнюків, приємні будуть і сувеніри, і проста валентинка, а справжнє задоволення йому подарує Ваша спільна прогулянка. Розкажіть Близнюку про свої почуття в найяскравіших фарбах, слухайте. Саме Вашу увагу і турботу Близнюк оцінить, як найкращий подарунок на День закоханих.

Рак

Народжені під знаком Рака – натури дуже ранимі, тому обов’язково привітайте Рака! Інакше Вашу забудькуватість, Рак візьме за байдужість і Вам непросто буде повернути його довіру. Рак оцінить тільки той подарунок, який зроблений від душі, а не для «галочки». Найбільш приємні Раку будуть подарунки, які нагадають йому про дитинство і збудять приємні спогади. Рак любить, щоб його розуміли, спробуйте перетворити цей день на свято для Рака, він ніколи цього не забуде.

Лев

Лев – самий «царствений» знак зодіаку. Йому дуже приємні компліменти, тому красива листівка зі словами любові на його адресу буде дуже до речі. Подаруйте нехай невеликий, але обов’язково красиво упакований подарунок. У цей день Левам особливо приємно чути про те, як Ви щасливі бути поруч з ними. Не шкодуйте приємних слів для Лева.

Діва

Хоч Діва і не показує, що любить знаки уваги, насправді їй буде дуже приємно отримати від Вас подарунок. Діви практичні і можуть трохи навіть побурчати на Вас за зайві витрати, але знайте – в душі вони оцінили Ваш порив. У цей святковий день не втомлюйтеся повторювати, як високо Ви цінуєте турботу Діви про Вас і самі проявляйте турботу, увагу. Тільки обов’язково робіть це щиро, адже Діви дуже тонко відчувають фальш.

Ваги

Ваги – звичайно ж, самий урівноважений знак зодіаку. Але й Терезам в цей день хочеться маленьких безумств. Якщо можете – носіть Ваги на руках. Для жінок-Терезів підійдуть каблучки, прикраси, сувенірчики з символікою Дня Валентина. Ваги оцінять Ваші старання, якщо Ви влаштуєте незабутній романтичний день. І не забудьте сказати Терезам, як сильно Ви їх любите! Адже це – чиста правда, хіба ні?

Скорпіон

День святого Валентина для Скорпіонів повинен пройти під знаком пристрасті. Нехай у цей день все здійснюється тільки для Скорпіона. Подаруйте йому «казку». Обов’язково подаруйте подарунок. Вручайте його Скорпіону з щирими запевненнями у Вашій любові, інакше подарунок для Скорпіона не становитиме особливої ​​цінності.

Стрілець

Подарунок Стрільцеві повинен бути індивідуальним і «в тему». Стрілець не оцінить безликих і стандартних подарунків «на швидку руку». Нехай Ваш подарунок Стрільцеві буде зі значенням, прихованим змістом. Висловіть Стрільцеві Ваше захоплення ним, то, як сильно Ви цінуєте його розум і професіоналізм.

Козеріг

Козероги рідко висловлюють емоції з приводу врученого подарунку, тому щось дарувати їм дуже складно. Але це не означає, що Козерога можна залишити без подарунка. Підійде для подарунка практичний дрібничка. При проведенні Дня закоханих погоджуйтеся на сценарій Козерога, адже Ви цілком можете на нього покластися.

Водолій

Можна подарувати Водолію все, що завгодно, лише б це було неординарно. Водолій не любить все нудне, стандартне. Радість Водолію подарує валентинка, побажання в якій має тільки Вам двом зрозумілий підтекст, адже Водолії люблять гру слів. Для Водоліїв спілкування з цікавою для них людиною вже саме по собі подарунок. Тому не варто дивуватися, якщо День закоханих Ви проведете в компанії друзів.

Риби

Для людей, народжених під знаком Риб, у День святого Валентина приємніше буде отримати щось особливе. Правда, що саме, Риби і самі пояснити толком не можуть. Тому Ваша задача – знайти те саме, особливе, чого так хоче Риба. Звичайно ж, догодити саме Вашої половинці знака Риби можете лише Ви, так як знаєте всі її особливості. Але музика, легке гарне вино, романтичне усамітнення в будь-якому випадку порадують Рибу. Подарунки Риби чекають такі, які здатні пробудити їхню уяву.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Тут цікаво





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт