Feedback

Статті: 🌸🐣🥚Великдень (Пасха)

Ідея як прикрасити будинок до Великодня своїми руками

Ідея як прикрасити будинок до Великодня своїми рукамиНаближається світле свято Воскресіння Христового. До Великодня не тільки фарбують яйця і печуть паски, а й також прикрашають своє житло. Створення декорацій із шкарлупи яєць, весняного садка, пасхального дерева, гілочок верби.
16.01.2014 1114

Як вибрати форму для паски

Як вибрати форму для паскиЯка ж Пасха без пасок ? Приготування в хлібопічці, духовці, у хвилястих формочках для кексів, чавунних формочках, склянках, формочках із нержавіючої сталі, керамічних формочках
16.01.2014 569

Пасхальні декорації з яєчної шкаралупи

Пасхальні декорації з яєчної шкаралупиВеликодні приготування в самому розпалі! Шукаєте більше ідей для поробок та декору на Великдень? Ми пропонуємо вам цікаві ідеї нескладних поробок з яєчної шкаралупи, які ви зможете зробити як самі, так і з дітлахами. З їх допомогою ви зможете як прикрасити свій будинок до Великого Великодня, так і порадувати гостей за святковим столом.
06.01.2014 745

Як святкують Пасху (Великдень) у світі

Як святкують Пасху (Великдень) у світіВеликдень не має постійної календарної дати і щороку святкується в різний час, тому що в часи євангельських подій у Палестині користувалися місячним календарем, а не сонячним, за яким живе сучасне людство. На Великдень кожен народ веселиться по-своєму....
04.05.2013 4407

Як святкувати Великдень (Пасху)?

Як святкувати Великдень (Пасху)?Великдень – найбільше православне свято. Саме слово «Пасха» у перекладі з грецької означає «позбавлення». Своїм воскресінням Христос визволив людей від смерті, дав надію всім нам на вічне життя.
04.05.2013 3148
Найпопулярніше за сьогодні