Feedback

Статті: 🌸🐣🥚Великдень (Пасха)

Як виникли пасхальні яйця

Як виникли пасхальні яйцяФарбовані яйця є обов'язковим атрибутом одного з найсвітліших і радісних християнських свят - світлого Христового Воскресіння, або Пасхи.
16.01.2014 619

Способи фарбування яєць

Способи фарбування яєцьСпособи фарбування яєць. Пофарбування лушпинням, натуральними фарбувальними добавками (чорниця, буряк, морква, цибуля, лимон, шкарлупа воловського горіхі, коріння кукурми, листя кропиви, шпинату, зелені яблука, листя червоної капуст).
16.01.2014 588

Як відсвяткувати Великдень

Як відсвяткувати ВеликденьВеликдень бажано відсвяткувати по православним традиціям: відстояти урочисту нічну службу в церкві, а вранці пригоститися смачною випічкою і яйцями і запросити в гості рідних і друзів.
16.01.2014 489

Фарбування яєць краватками

Фарбування яєць краваткамиФарбування яєць краватками
16.01.2014 571

Дитячі ігри на Великдень

Дитячі ігри на ВеликденьВеликдень - це сімейне свято, яке зазвичай проводять за накритим столом. Але традиції цього світлого свята передбачають не тільки сімейну трапезу, але й різні ігри та розваги, особливо, для дітей. Якщо погода тепла, то діти можуть пограти на відкритому повітрі. Пропонуємо вашій увазі кілька таких ігор.
16.01.2014 595

Як прикрасити будинок до Великодня

Як прикрасити будинок до ВеликодняПрикрашати будинок до Великодня дуже цікаво і захоплююче. У це заняття залучаються всі члени сім'ї від самих найменших. Підготовка до великодніх урочистостей дає прекрасну можливість всім проявити свої вміння та фантазію.
16.01.2014 600

Прикраса великодніх яєць

Прикраса великодніх яєцьЗ кожним роком з'являється все більше і більше ідей по прикрасі великодніх яєць. Всі способи настільки гарні і цікаві, що очі розбігаються. Пропонуємо вашій увазі ще один, дуже ніжний і смачний спосіб прикраси пасхальних яєць. Це прикраса за допомогою цукрової мастики. Мастику можна також приготувати самостійно.
16.01.2014 579

Великодні традиції, звичаї та обряди

Великодні традиції, звичаї та обрядиВеликдень - відзначає весь християнський світ, незалежно від приналежності до тієї чи іншої конфесії. Звичайно, у кожного віросповідання є свої великодні традиції, звичаї та частування.
16.01.2014 766

Великодні ритуали

Великодні ритуалиВеликдень вважається основним церковним святом, однак, якщо ми згадаємо слов'янські народні свята, то побачимо, що Великдень стародавнє слов'янське свято відзначали задовго до прийняття християнства.
16.01.2014 545

Страсний тиждень

Страсний тижденьСтрасний тиждень - це останній тиждень Великого Посту перед Великоднем. Цей тиждень присвячується спогаду про останні дні земного життя Христа, його страждань на хресті, смерть і поховання. У ці дні не відбуваються пам'яті святих або поминання покійних, так як кожен день цього тижня вважається святим і великим. У всіх церквах проходять щоденні особливі служби .
16.01.2014 520
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт