Feedback

Вітання із Днем фізичної культури та спорту

Вітання із Днем фізичної культури та спорту
Вітаю вас із Днем фізичної культури та спорту – святом прославлених спортсменів, тренерів і всіх, хто просто веде здоровий спосіб життя!
Рівне багате спортивними талантами. Наші спортсмени відомі далеко за межами області та України, зберігали і примножували славні традиції спорту, зміцнювали авторитет нашого краю.
Ці успіхи – результат таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів спорту.
Бажаємо всім спортсменам міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог!
Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту!



Цікаві статті

  • Професійні подарунки тренеру

    Професійні подарунки тренеру

    Тренер - це людина, яка, як правило, живе спортом і ставить спортивні інтереси вище ... 256

  • Як полюбити фізкультуру?

    Як полюбити фізкультуру?

    Якщо Ти починаєш день із заняття на спортмайданчику, а урок фізкультури в Тебе у списку улюблених — друга субота вересня, безперечно, Твоє свято! Проте й тим, кому фізичні вправи чомусь не приносять радості, раджу замислитись і змінити своє ставлення до них прямо ... 1205

  • Підбір оригінального подарунка вчителеві фізкультури

    Підбір оригінального подарунка вчителеві фізкультури

    Яким ви собі уявляєте класичного вчителя фізкультури? Швидше за все середнього зросту, повненький, одягнений у старий спортивний костюм зі свистком на шиї і м'ячем в руці. Як підібрати подарунок такому рядовій людині з абсолютно невідомими вподобаннями та ... 3182

Всі статті

Професійні

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт

Ми в соціальних мережах