Feedback

Щелепно-лицьовий хірург

09.08.2016 459

Щелепно-лицьовий хірург працює в спеціалізованій клініці або відділеннях щелепно-лицевої хірургії багатопрофільної лікарні. Щелепно-лицьова хірургія проходить на стику зі стоматологією і пластичною хірургією. Виділяють кілька напрямків: допомога при травмах, хірургічних аномаліях, деформації тканин і відновна хірургія.
До спеціалісту надходять планові хворі або по швидкій допомозі. До планових операцій належать пухлини, вроджені дефекти, запущені запальні процеси. До екстрених - важкі травми обличчя та шиї. Щелепно-лицьовий хірург ретельно оглядає хворого, призначає рентген або томографію, визначається з діагнозом і приступає до лікування. Після хірургічного втручання лікар зобов'язаний супроводжувати пацієнта аж до остаточного одужання.
У професії важливі такі якості, як: підвищений рівень відповідальності, стресостійкість, вміння приймати рішення в екстрених ситуаціях, аналітичний розум, хороша дрібна моторика.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День медичного працівника України 2024, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт