Feedback

Експерт з якості

05.08.2016 885

Робота експерта з якості необхідна на заводах, бюро товарних експертиз, в центрах стандартизації, метрології та сертифікації. Спеціаліст може працювати в лабораторії або безпосередньо на виробництві. У першому випадку експерт тестує властивості товару, його безпеку і надійність в спеціально створених умовах. У другому - перевіряє відповідність виробництва заявленим якостям. Експерт призначає дату випробувань, опрацьовує алгоритм перевірки, керує процесом. Результати перевірки вносяться в спеціальну документацію, яка дозволяє або не дозволяє виставити товар на продаж.
У професії важливі відповідальність, принциповість, чесність і неупередженість. Не завадять уважність, акуратність, хороша пам'ять, зір, слух і сприйняття кольорів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День легкої промисловості України 2024, в якому знаходиться 12 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Технолог легкої промисловості

    Технолог легкої промисловості

    Технолог легкої промисловості контролює процес виробництва, якість продукції, що виробляється, оптимізує технологічні процеси, здійснює розрахунок витрат на ... 1040

  • Ткач

    Ткач

    Ткач або ткаля - фахівець текстильної промисловості, що займається виробництвом тканин на спеціальному ткацькому ... 928

  • Експерт з якості

    Експерт з якості

    Експерт з якості - фахівець з контролю якості сировини і готової продукції на всіх стадіях ... 883

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт