Технолог громадського харчування може працювати в кафе і ресторанах, столових і барах, на молочних комбінатах, в пекарнях і кондитерських, на м'ясо- і рибопереробних заводах. Робота технолога громадського харчування не обмежується контролем якості продуктів і готової їжі. Спеціаліст організує виробництво, розміщує обладнання, становить меню і технологічні карти приготування страв, розподіляє обов'язки між кухарями. Технолог зацікавлений у підвищенні якості роботи, а тому стежить за новими тенденціями в галузі, намагається впровадити нові технології і розробити нові рецепти. Крім усього іншого фахівець відповідає за справність кухонного обладнання, забезпечує своєчасне постачання сировиною, контролює дотримання санітарних норм.
Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості 2024, в якому знаходиться 53 поздоровлень на всі випадки життя.
Курячі нагетси — це страва, яку люблять як діти, так і дорослі. Ця страва визнана конкурентом беззаперечного лідера фаст-фуду — ... 169
Кухар - фахівець з приготування їжі, знає безліч рецептів. Без кухарі не обійтися ні на одному громадському заході, де заплановані якісь ... 1164
В день працівників харчової промисловості прийнято обмінюватися подарунками з колегами та ветеранами харчової ... 2638