Технолог громадського харчування

Технолог громадського харчування може працювати в кафе і ресторанах, столових і барах, на молочних комбінатах, в пекарнях і кондитерських, на м'ясо- і рибопереробних заводах. Робота технолога громадського харчування не обмежується контролем якості продуктів і готової їжі. Спеціаліст організує виробництво, розміщує обладнання, становить меню і технологічні карти приготування страв, розподіляє обов'язки між кухарями. Технолог зацікавлений у підвищенні якості роботи, а тому стежить за новими тенденціями в галузі, намагається впровадити нові технології і розробити нові рецепти. Крім усього іншого фахівець відповідає за справність кухонного обладнання, забезпечує своєчасне постачання сировиною, контролює дотримання санітарних норм.
У роботі технолога потрібні такі якості, як: чутливість до запахів і квітам, хороший окомір, тактильна чутливість, хороша пам'ять, уважність, відповідальність, чесність, охайність, емоційна стійкість.
За матеріалами: opis


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua